Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MEGA! ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ!

Στις 06/04/2014, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 20.00', υπήρχε αναλυτικό ρεπορτάζ που αφορούσε γενικά τις διάφορες οργανώσεις καταναλωτών και δανειοληπτών και, ειδικά, το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προβάλλοντας μάλιστα εικόνες από τις σελίδες και τις ομάδες του Κινήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ρητή αναφορά ακόμη και στον αριθμό των μελών του Κινήματος που έχουν πλέον ξεπεράσει τα 12.000 και με την αναπαραγωγή μαγνητοσκοπημένων αποσπασμάτων από πρόσφατη συγκέντρωση των μελών του Κινήματος στο Θέατρο Ακάδημος, στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο όμως ρεπορτάζ, ενώ αναφέρθηκε γενικά και αόριστα σε καταγγελίες καταναλωτών, επιχείρησε να συνδέσει και να αποδώσει τις καταγγελίες αυτές στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ ενώ, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στοιχεία και έγγραφα του πρωτοκόλλου της Γραμματείας του Κινήματος, ουδέποτε μέχρι και σήμερα έχουν περιέλθει καταγγελίες στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ούτε από καταναλωτές, ούτε από δανειολήπτες, ούτε από διαμεσολαβητές ή άλλες πιστοποιημένες οργανώσεις καταναλωτών, ούτε ακόμη από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του ΥΠ.ΑΝ. και τον ίδιο το Γ.Γ. κο Γ. Στεργίου. 

Άλλωστε, αν πράγματι υπήρχαν τέτοιες καταγγελίες, ο ανωτέρω Γ.Γ. κος Γ. Στεργίου, είχε τη θεσμική υποχρέωση να τις διαβιβάσει αμέσως στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προκειμένου να λάβουμε γνώση και να προβούμε στις κατά νόμο ενέργειες. 
Επιπλέον, στο ανωτέρω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, συμπεριελήφθη, ελπίζουμε εκ παραδρομής, παλαιότερη δήλωση του Συνήγορου του Καταναλωτή κου Ε. Ζερβέα, η οποία επίσης δεν αναφερόταν, ούτε κατονόμαζε το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Τα αρμόδια όμως όργανα του Κινήματος έχουν ήδη επισκεφθεί προ μηνός τον Συνήγορο του Καταναλωτή κο Ε. Ζερβέα, στον οποίο εξέθεσαν το σκοπό, τις δράσεις και τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με το φλέγον ζήτημα των κόκκινων δανείων, δέχθηκαν τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις του σχετικά με το περιεχόμενο των αναρτήσεων στους επίσημους λογαριασμούς του Κινήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, επιπλέον, του παρέδωσαν ακόμη και αντίγραφο του σχεδίου της ομαδικής αγωγής, επί του οποίου, ακόμη και σήμερα, αναμένονται οι υποδείξεις και οι παρατηρήσεις του.
Από τα ανωτέρω καθίσταται προφανές ότι το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν έχει καμία σχέση με όποιες οργανώσεις έχουν γίνει αποδέκτες καταγγελιών από καταναλωτές ή/και δανειολήπτες και, ως εκ τούτου, κάθε προσπάθεια χρέωσης τέτοιων καταγγελιών στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι τουλάχιστον κακόβουλη, ύποπτη και προσχηματική, εκτός αν οι καταγγελίες στις οποίες αναφέρθηκε το ανωτέρω τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφορούν τα διάφορα "κουτσομπολιά" κάποιων ανύπαρκτων ενώσεων καταναλωτών, που με την χρόνια αδράνειά τους εξυπηρετούν επί ολόκληρες δεκαετίες τα συμφέροντα των τραπεζών και όχι των καταναλωτών και των δανειοληπτών που φέρονται να εκπροσωπούν ή, ακόμη χειρότερα, αν αφορούν τις ίδιες τις τράπεζες, στις οποίες ο ανωτέρω τηλεοπτικός σταθμός έχει δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε καθυστέρηση, τα οποία, μετά από πρόσφατες καταγγελίες και ερωτήσεις βουλευτών, έχουν γίνει αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, είναι προφανές ότι οι δράσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχουν ενοχλήσει τις Τράπεζες, την Κυβέρνηση και την Τρόικα, ιδιαίτερα δε μετά τις πρόσφατες μηνύσεις κατά διευθυντών τραπεζικών καταστημάτων, που οδήγησαν ακόμη και στην αυτόφωρη σύλληψη ενός εξ' αυτών και είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση κατάργηση της αισχροκερδούς πρακτικής της χρέωσης των δανειοληπτών με ποσά μέχρι και 200 ευρώ, προκειμένου να λάβουν αντίγραφα των δανειακών τους συμβάσεων.
Ενημερώνουμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας, οι οποίες είναι νόμιμες, ηθικές και συνταγματικά κατοχυρωμένες αφού, ειδικά η κατάθεση ομαδικών αγωγών, είναι συνήθης δικονομική τακτική ακόμη και στην καρδιά του καπιταλιστικού συστήματος και των αγορών, στις ΗΠΑ, όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις, χιλιάδες ενάγοντες δικαιώθηκαν και αποζημιώθηκαν από τα εναγόμενα τραπεζικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και οι κορυφαίοι τραπεζικοί κολοσσοί του πλανήτη όπως οι Goldman Sachs, JP Morgan και Deutsche Bank, που κλήθηκαν κατά τα ανωτέρω να καταβάλουν αποζημιώσεις δεκάδες δις.
Στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν προτρέπουμε κανέναν να σταματήσει να πληρώνει, ούτε παρακινούμε τα μέλη μας να παραιτηθούν από οποιαδήποτε νόμιμα δικαιώματα τους αλλά, αντιθέτως, τους προτρέπουμε να ασκήσουν και εκείνα τα νόμιμα δικαιώματα τους που αγνοούν, αφού το ελληνικό τραπεζικό σύστημα φρόντισε επί ολόκληρες δεκαετίες να υποδείξει και να επιβάλει ακόμη και τον τρόπο άμυνας του δανειολήπτη απέναντι στην τράπεζα, ακόμη και όταν αυτή παρανομεί.
Όσο για τις συντεχνιακές διαμαρτυρίες εκείνων των οποίων τα συμφέροντα θίγονται από την πραγματικά ελάχιστη χρέωση των 50 ευρώ, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν είχαν προγραμματίσει να συνεχίζουν κυριολεκτικά να αρμέγουν τα μέλη του Κινήματος με χρεώσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, χωρίς στην πράξη να τους προσφέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Καλούμε δε το Συνήγορο του Καταναλωτή και το Γ.Γ. Καταναλωτή να ενημερώσουν δημόσια τους δανειολήπτες, ποια είναι η μέριμνα και τα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική πολιτεία για την προστασία όσων δεν έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο νόμο Κατσέλη, ή ακόμη και εκείνων που, ενώ τις έχουν, δεν διαθέτουν τα 1.000 ευρώ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 
Και ταυτόχρονα, αφού υπερασπίζονται το νέο κατάπτυστο πλαίσιο της δήθεν προστασίας των δανειοληπτών, που ετοιμάζεται να θεσπίσει η Κυβέρνηση καθ' υπαγόρευση της Τρόικα και των Τραπεζών, να απαντήσουν επί τέλους στους πολίτες, τι σημαίνει Συνεργάσιμος Δανειολήπτης και πως επιτυγχάνεται η προστασία των περιουσιακών του στοιχείων και της αξιοπρέπειάς του.
Επίσης, καλούμε το Συνήγορο του Καταναλωτή και το Γ.Γ. Καταναλωτή, αντί να ψάχνουν για ανύπαρκτες ή στημένες καταγγελίες κατά του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, να ασχοληθούν επί τέλους με τις χιλιάδες καταγγελίες που αφορούν τις τράπεζες, όπως αυτές που αναδεικνύουμε καθημερινά εμείς οι ίδιοι και να στείλουν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αν τολμούν, εκείνους τους τραπεζίτες που, παρά τις συστάσεις τους, συνεχίζουν να παρανομούν και να αισχροκερδούν εις βάρος των δανειοληπτών σε καθημερινή βάση.
Και τέλος, ευχαριστούμε θερμά το MEGA για την κατασυκοφάντηση μας, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη λάσπη των συστημικών ΜΜΕ, που επιβιώνουν χάρη στα θαλασσοδάνεια και τη διαφήμιση του πτωχευμένου ελληνικού τραπεζικού συστήματος, που συντηρείται διασωληνωμένο σε τεχνητό κώμα, χρεώνοντας καθημερινά τους φορολογούμενους με δισεκατομμύρια ευρώ.
Κυριάκος Τόμπρας
Πρόεδρος ΔΕ

Δείτε το απόσπασμα από το προβοκατόρικο ρεπορτάζ του MEGA:

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ MEGA CHANNEL , ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΤΟ MEGA CHANNEL ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ- ΑΝΟΙΞΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ "ΥΠΟΥΡΓΟ" ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ANT1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ .

    ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ" ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΚΑΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΡΟΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ "ΘΑΨΙΜΟ" ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΡΟΣ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΟΤΙ Ή ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
    ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ MEGA ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ MEGA ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ Χ.Α. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.
    ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ -ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ VIDEOS ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΓΚΑ, ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ STOP ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΩΣ ΛΑΟΣ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΟΥΤΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" , ΟΥΤΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ "ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ ΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΙ ΙΔΟΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΑΡΑ" ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ,"ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ"ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ "ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΚΟΥΣΙΑ Ή ΑΚΟΥΣΙΑ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΑΤΥΧΟΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή