Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Την βλέπετε καλά την κα Καζάκου; Όσοι κάνουν πως δεν την βλέπουν ή αλληθωρίζουν ας δουν καλά την ίδια και την υπογραφή της. 
Υποψήφιος δήμαρχος ...κυνήγησε την εφημερίδα μας και τον εκδότη της γιατί, λέει, τον συκοφαντήσαμε και ότι υπάρχει...διάψευση της κυρίας σε ανηρτημένο σχόλιο στην εφημερίδα μας!!! Εμάς διαψεύδει με το σχόλιο ή τον ίδιο; Η κα Καζάκου έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της στο σχετικό δελτίο υποψηφίων του Ηλία Αποστολόπουλου! Εμείς το γνωρίζαμε, η τοπική κοινωνία άρχισε να το μαθαίνει, η ίδια η υποψήφια, προφανώς και θα είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες προβολής της υποψηφιότητάς της στην παράταξη του Αποστολόπουλου. Και ο μόνος που δεν το γνώριζε ήταν ο περί ου ο λόγος υποψήφιος δήμαρχος που κότσαρε το όνομά της στην δική του κατάσταση υποψηφίων!!! Και μάλιστα έστειλε και πολλά mail  προβάλλοντας στην δική του κατάσταση υποψηφίων το όνομα της κας Καζάκου!!! Ποιος συκοφαντεί ποιον και ποιος κάνει ζημιά σε ποιον; Εμείς; 
Αντί να ζητήσει συγγνώμη (κυρίως από τον συνδυασμό του Ηλία Αποστολόπουλου) έστειλε αστυνομικούς να μας συλλάβουν ως συκοφάντη του!!! Μάλιστα δε, κάποια σχόλια (δικά του ή οπαδών του) ανέφεραν ότι θα κληθεί ο Βραχιολίδης από τον εισαγγελέα για να λογοδοτήσει για το σε ποιον συνδυασμό ανήκει τελικά η κα Καζάκου!!! 
Πού ζούμε ρε παιδιά; Ελληνικά μιλάμε ή κινέζικα; Ας έρθει ο κύριος εισαγγελέας να δει τα ντοκουμέντα μας. 
Τελικά, άλλος είναι αυτός που θα κληθεί να λογοδοτήσει γιατί συκοφάντησε και διέσυρε τον εκδότη του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου