Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...

Μόλις κυκλοφόρησε το 514 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Πρόκειται για την πασχαλινή έκδοση, στην 1η σελίδα της οποίας δεσπόζει ο τίτλος: "ΑΠΑΤΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ"! Μία ακόμη μπλόφα του ανεκδιήγητου Σαμαρά ο οποίος βγήκε στις αγορές με την ώθηση των δανειστών-τοκογλύφω και με επιτόκιο πάνω από 5%! Ενώ το δημόσιο χρέος της χώρας βρίσκεται στο 180% επί του ΑΕΠ βγήκαμε στις αγορές όταν το 2010 που έκλεισαν οι πόρτες των αγορών, το χρέος μας ήταν 120% επί του ΑΕΠ!!! Πώς γίνεται ενώ το χρέος να αυξάνει ξαφνικά να βγαίνουμε στις αγορές; Αυτά μόνον αρχιδοσίλογοι σαν τον Σαμαρά μπορούν να τα κανονίζουν προκειμένου να ξανακάτσσει στην καρέκλα της εξουσίας! 
Στις υπόλοιπες σελίδες υπάρχει πλούσια ενημέρωση για τις δημοτικές εκλογές στον Παπάγου-Χολαργού με τα των δημοτικών παρατάξεων και ευχές επικεφαλής συνδυασμών, καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Μεγάλη έμφαση δίνεται στο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο Παπάγου, ενώ υπάρχουν ενδιαφέροντα άρθρα της Τίνας Βαλσαμοπούλου και του Σταύρου Σκανδάλη. 

Την εφημερίδα μπορείτε να την βρείτε στα ΚΕΠ Χολαργού, Παπάγου, καθώς και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου. Από αύριο θα διανέμεται στις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη θα φτάσει στα σπίτια των συνδρομητών με τα ΕΛΤΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου