Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙKΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ
Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Παπάγου Χολαργού διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε δόλια και υστερόβουλη απόπειρα φημολογιών που επιχειρείται και η οποία παρουσιάζει την οργάνωση ότι δήθεν υποστηρίζει συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και ιδιαίτερα με επικεφαλής που προέρχεται από το δεξιό, συντηρητικό χώρο.
 Διευκρινίζεται ότι  η Ολομέλεια της οργάνωσης αφού αποφάσισε να μην σχηματίσει αυτόνομο ψηφοδέλτιο, αλλά να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευρύτερης συνεργασίας με επικεφαλής υποψήφιο που δεν ανήκει στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, πήρε σαφή απόφαση ότι αυτός δεν μπορεί να προέρχεται σε καμία περίπτωση από τον συντηρητικό χώρο με τον οποίο ιστορικά και ιδεολογικά συγκρουστήκαμε και αγωνιστήκαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
 Διευκρινίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να στηρίξει ψηφοδέλτια εξαρτημένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως ο κ. Αποστολόπουλος, ο κ. Τίγκας, ο κ. Κεχρής, ο κ. Νικολάου, ή συνεργαζόμενους όπως ο κ. Δασκαλόπουλος,οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους και με ακραία δεξιά στοιχεία που αντιτάχθηκαν παραδοσιακά στις αρχές της δημοκρατίας και την ειρήνης και της πολυπολιτισμικότητας.
 Το ΠΑΣΟΚ είναι περήφανο που στο παρελθόν στήριξε τον τ.Δήμαρχο Χαράλαμπο Σκούρτη ο οποίος δημιούργησε ένα πλούσιο έργο υποδομών στο Χολαργό και διετέλεσε μια θητεία είκοσι χρόνων χωρίς την παραμικρή υποψία ή υπόνοια κακής διαχείρισης των οικονομικών αφήνοντας ένα σεβαστό πλεόνασμα.
Το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού δεν υποστορίζει “καλλιτεχνικές φωτογραφίες” υποψηφίων επικεφαλής Συνδυασμών, οι οποίοι πέραν τούτου στερούνται προγραμμάτων και θέσεων για την πορεία του Δήμου και για τα επόμενα χρόνια και μάλιστα σε μία κρίσιμη κοινωνική-οικονομική συγκυρία. Το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, επιλέγει -βάσει των προγραμματικών του θέσεων- και προτρέπει τα μέλη και τους φίλους του να υποστηρίξουν τοπικούς συνδυασμούς με προτάσεις Αυτοδιοικητού προοδευτικού περιεχομένου που διευρύνουν τη συμμετοχή, κατοχυρώνουν την αξιοκρατία και τη διαφάνεια και διασφαλίζουν την Ευρωπαϊκή προοπτική του Δήμου μας.


ΤΟ ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού

3 σχόλια:

  1. Καλά ποσά χρόνια σας δουλεύει ο Σκουρτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανακοίνωση βγήκε απο απ αυτούς που ειναι μέσα στον κορυδαλο η απ αυτούς που ειναι έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βραχιολιδακο , το τοπικο πασοκ δεν ηταν που αν εκανε το λαθος να στηριξει καποιον για δημαρχο , θα το επαιρνε και θα το σηκωνε ??? Που πηγαν οι προσφατες παροτρυνσεις σου να εξαφανιστουν απο προσωπου γης και να μην τολμουν να μιλανε κλπ ??? Αλλαξε κατι ξαφνικα και δημοσιευεις τα ΔΤ τους χωρις ... εξτρα εμετικο σχολιακι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή