Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σφοδρή επίθεση σε όσους προσπαθούν να αποκρύψουν το παρελθόν τους εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού με τις 8 προτάσεις κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος χαρακτηρίζοντας ως πρωτοφανές το φαινόμενο μετά από δώδεκα χρόνια διοίκησης του δήμου, να μην παρουσιάζουν απολογισμούς του έργου τους, να παριστάνουν το νέο και το φρέσκο και να αποκρύπτουν την απουσία έργου.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος χωρίς να κατονομάζει, υπονοούσε προφανώς τον κ. Αποστολόπουλο που ήταν πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και μέλος της πλειοψηφίας, επί δημαρχίας Νικολάου και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και του ΔΟΚΜΕΠΑ και μέλος της πλειοψηφίας επί δημαρχίας Ξύδη, τον κ. Κεχρή που ήταν πρόεδρος του ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών και μέλος της πλειοψηφίας επί δημαρχίας Νικολάου και τον κ. Τίγκα που ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της πλειοψηφίας επί δημαρχίας Ξύδη στου Παπάγου.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος όμως τόνισε και τους ιδεολογικούς διαχωρισμούς στον χώρο της αυτοδιοίκησης, βάζοντας απέναντι αυτούς που ανεξάρτητα του τι λένε σήμερα προεκλογικά, στο παρελθόν πήραν θέση με την ψήφο τους, αντίθετη κυρίως στις αποφάσεις που είχε πάρει η διοίκηση Σκούρτη.


Υπάρχουν αυτοί που κάποτε πάλεψαν για την χρήση νέων τεχνολογιών είπε στην ομιλία του ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και κάποιοι που είπαν όχι, όπως στην μηχανική αποκομιδή των απορριμμάτων. Και αυτό είναι ιδεολογία.
Υπάρχουν αυτοί που πάλεψαν για έργα υποδομής και για την δημιουργία σχολείων και κάποιοι που είπαν όχι. Κάποιοι δέσμευαν οικόπεδα για να φτιαχτούν σχολεία και κάποιοι ψήφισαν να απελευθερωθούν. Και αυτό είναι ιδεολογία

Κάποιοι έκαναν χρηστή διαχείριση για την βιώσιμη ανάπτυξη του δήμου και άφησαν πλεονάσματα στους επόμενους και κάποιοι ψήφιζαν σπατάλες, χρέη και δάνεια. Και αυτό είναι ιδεολογία

Κάποιο έφτιαξαν εργαστήρια τέχνης για την ανάπτυξη του τοπικού πολιτισμού και κάποιο ήρθαν και τα κατάργησαν.

Κάποιοι έφτιαξαν ουσιαστικές υποδομές που δεν φαίνονταν όπως έργα ομβρίων και κάποιοι άλλοι ψήφιζαν έργα βιτρίνας με συντριβάνια και αγάλματα.

Κάποιοι έφτιαξαν Γενικό Πολεοδομικό ουσίας με κέντρα γειτονιάς και περιοχές ήσυχης κατοικίας και κάποιοι άλλοι το καταστρατήγησαν νομιμοποιώντας τις αυθαιρεσίες.

Κάποιοι ασχολήθηκαν με την πολιτική για να προσφέρουν στον τόπο τους και κάποιοι ασχολούνται με την πολιτική μόνο αν είναι να κερδίσουν. Και αυτά όλα είναι ιδεολογικοί διαχωρισμοί τόνισε ο κ. Κουγιουμτζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου