Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η ...ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΣΕΤΩΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Και όμως οι εισαγγελείς επιμένουν να κωφεύουν προκλητικά. Και το χειρότερο όλων είναι πως...


Αντί να σπεύσουν να αξιοποιήσουν τα στοιχεία, φροντίζουν να συλλαμβάνουν τα στοιχεία και να απαγορεύουν την κυκλοφορία τους, προκειμένου να μη ξεμπροστιάζεται το προσκυνημένο και δουλοπρεπές πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Λίγο πριν έρθει στην Αθήνα λοιπόν η γερμανίδα Καγκελάριος...
εξέφρασε δημοσίως τη χαρά της που, όπως είπε «κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ». Χαρά που την αιτιολόγησε ως εξής: «γιατί δεν είναι ανάγκη να σκέφτομαι κάθε μέρα τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση». 

Τελικά, η γερμανίδα καγκελάριος είναι πιο κομψή στις διατυπώσεις της απ' ότι θέλει ενίοτε και η ίδια να δείχνει. Γιατί στην ουσία, αυτό που λέει, είναι ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα είχε διαλύσει την ευρωζώνη και ότι η χώρα σήκωσε όλο αυτό το τίμημα της εσωτερικής πτώχευσης για να επιτευχθεί η γερμανική κυριαρχία στην ευρωζώνη που άλλαξε ριζικά μέσα από την κρίση. 

Επιμένετε λοιπόν κύριοι δικαστές του Αρείου Πάγου, ότι αυτό το τριώδιο της εθνοκτονίας, επιτέλεσε τα καθήκοντά του εμφορούμενο από ύψιστη εθνική αποστολή, και ότι περιβάλλεται με συνταγματικότητα το κατοχικό δίκαιο που επέβαλαν στη χώρα???
ellinikoforoum.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου