Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ: "ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ! ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ...ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ; ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ)!
Σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές κ. Καμίνης  δήλωσε ότι το τζαμί στον Ελαιώνα, αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας!!! 
Κατηγόρησε δε για «μεγάλο ολίσθημα τον συνυποψήφιό του Άρη Σπηλιωτόπουλο αναφορικά με το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο τελευταίος, κάνοντας λόγο ότι "απεγνωσμένα προσπαθεί να αναιρέσει τη δήλωσή του, ενώ ψήφισε τον σχετικό νόμο ως βουλευτής και ως υπουργός Παιδείας δεν έκανε τίποτε για να τον αναιρέσει».
«Είναι θέμα αξιοπιστίας της πολιτικής να μην αναιρούν οι πολιτικοί τους εαυτούς τους», υπογράμμισε.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμίνης στις μουσουλμανικές χώρες υπάρχουν ορθόδοξοι χώροι λατρείας. «Γιατί σηκώνουν τώρα το θέμα του τζαμιού, γιατί δεν  εκφράσανε νωρίτερα τις αντιρρήσεις τους για το θέμα του τζαμιού;  Είναι διεθνής υποχρέωση της χώρας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων! 
Πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει ταχύτατα η ενσωμάτωση των νόμιμων μεταναστών στον εθνικό κορμό, και να υπάρξει συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική για τους παράνομους.
Προκάλεσε για μια ακόμη φορά λοιπόν ο κ. Καμίνης ο οποίος μιλάει για διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδος απέναντι στους μουσουλμάνους και στην Ευρώπη και όχι τις υποχρεώσεις αυτών που κατέστρεψαν την πρωτεύουσα και τη χώρα με τους εκτομμύρια λαθρομετανάστες που εισάβαλαν στην Πατρίδα μας! Οι παράνομοι όχι μόνο απέκτησαν δικαιώματα αλλά υποχρέωσαν την Ελλάδα να λέει διά του αθλίου Καμίνη ότι έχει διεθνείς υποχρεώσεις!!!
Ψηφίστε τον Καμίνη να κάνει την Αθήνα άντρο των λαθρομεταναστών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου