Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BOEING ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ: ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ;

Την ώρα που οι αυστραλιανές Αρχές, σε συνεργασία με τις δυνάμεις που έχουν στείλει οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing, συνεχίζουν την προσπάθεια αναζήτησης ίχνους των συντριμμιών, ένα νέο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας αλλάζει άρδην τα δεδομένα.
Σύμφωνα με στελέχη της πρώην KGB (ρωσικής μυστικής υπηρεσίας), το αεροπλάνο δεν συνετρίβη και κανείς από τους επιβάτες του δεν έχασε τη ζωή του. Αντιθέτως, η πτήση MH370 έπεσε θύμα αεροπειρατείας και το αεροσκάφος κατέληξε κάπου στο Αφγανιστάν.

Τονίζεται μάλιστα ότι όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους και ζουν σε καλύβες, χωρισμένοι σε ομάδες των επτά ατόμων.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, αποτελούν μόνο εικασίες και δεν αποδεικνύονται, ενώ δεν προέρχονται και από επίσημη πηγή. Ουσιαστικά πρόκειται για εκτιμήσεις μελών των ρωσικών υπηρεσιών τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα Daily Star της Μαλαισίας.

Διαψεύδεται το τηλεφώνημα

Η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και που θελει τον συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, Φαρίκ Χαμίντ, να έχει κάνει ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της πτήσης, διαψεύστηκε από τον Υπουργό Μεταφορών της Μαλαισίας.

«Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα το είχαμε μάθει πολύ νωρίτερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χισαμουντίν Χουσεΐν.
thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου