Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ! ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ!


Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από την δέσμευση που ανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας στους ομολογιούχους για κατάθεση πρότασης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που θα επιλύει το πρόβλημά τους και το έπραξε άμεσα. Αύριο 7 Απριλίου το πρωί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την παρακάτω πρόταση στην Βουλή. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρυθμίσεις για τους ομολογιούχους

 Το PSI του Μαρτίου 2012 για το δημόσιο χρέος, με  το  οποίο η Ελλάδα «κούρεψε» κυρίως τον εαυτό της, μεταξύ των άλλων καταστροφικών οικονομικών αποτελεσμάτων, που προκάλεσε σε ασφαλιστικά ταμεία, ΑΕΙ, ΤΕΙ, νοσοκομεία και τράπεζες (που είναι και οι μόνες, στις οποίες αποκαταστάθηκε η ζημία με την ανακεφαλαιοποίηση τους με χρήματα του ελληνικού λαού), οδήγησε σε οικονομική καταστροφή  επίσης 15.000 φυσικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους. Οι περισσότεροι ανάμεσα τους ήταν μικροομολογιούχοι, που είχαν εμπιστευτεί τις οικονομίες μιας ζωής στο Ελληνικό Κράτος, τοποθετώντας τις σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.
Οι ομολογιούχοι υποχρεώθηκαν να συμμετάσχουν στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους παρά την διαφωνία τους και, κυρίως, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις του τότε Υπουργού Οικονομικών και νυν Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης ότι δεν θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία. Ο εμπαιγμός που υπέστησαν, συνεχίσθηκε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2012, με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι υποσχέθηκαν πλήρη αποκατάσταση και αποζημίωση των απωλειών, που υπέστησαν τα φυσικά πρόσωπα. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέδειξε ότι οι ιδιώτες-κάτοχοι κρατικών τίτλων αποτέλεσαν επίσης έναν ακόμη κρίκο στην μακρά αλυσίδα των “θυμάτων” προεκλογικών υποσχέσεων και παροχών, που ξεχνιούνται την επόμενη των εκλογών.
Ως αποτέλεσμα, σήμερα οι ομολογιούχοι, με εξανεμισμένες τις οικονομίες τους, οι περισσότεροι μεγάλης ηλικίας και σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, βρέθηκαν να πληρώνουν την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ίδιο το κράτος, αλλά και στις, χωρίς αντίκρισμα, υποσχέσεις τόσο των εκπροσώπων του όσο και των κορυφαίων εκπροσώπων του, πάλαι ποτέ, δικομματισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των χιλιάδων ομολογιούχων για την εύρεση λύσης τόσο για το οικονομικό σκέλος - από τις καταγραφόμενες σημαντικές απώλειες που υπέστησαν -  όσο και για την ηθική αποκατάσταση τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας υπόψη του την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, επεξεργάστηκε τις καλύτερες δυνατές, στις παρούσες συνθήκες, λύσεις για την αποζημίωσή τους. Διαβουλεύτηκε γι’ αυτές και με τους εκπροσώπους τους, οι οποίοι είναι ενήμεροι για την  κατάληξη όπως διατυπώνεται παρακάτω :

-       Η ζημιά του 53,5% να αποκατασταθεί με έκδοση νέων ομολόγων ειδικού σκοπού, τα οποία θα αποκαθιστούν τις απώλειες ως εξής:
  • Για συνολικές καταγραφόμενες ζημιές έως € 100.000 η αποκατάσταση αφορά στο 100%. Η διάρκεια των ομολόγων αυτής της κατηγορίας θα είναι ως ακολούθως:
Έως € 25.000, ομόλογα διάρκειας 3 ετών, από € 25.000 – € 50.000, ομόλογα διάρκειας 5 ετών, από € 50.000 – € 75.000, ομόλογα διάρκειας 7 ετών και για € 75.000- € 100.000, ομόλογα διάρκειας 10 ετών.
  • Για τις απώλειες άνω των € 100.000, θα εκδοθούν νέα ομόλογα 10ετούς διάρκειας, με το ύψος των αποζημιώσεων να διαμορφώνεται ως εξής:
Από € 100.000 – € 200.000, το 50% της καταγραφόμενης ζημιάς, από € 200.000 – € 300.000 το 25%, από € 300.000 - € 400.000 το 12,5% και από € 400.000 και πάνω το 6%.

-       Στη ρύθμιση θα συμμετάσχουν τα φυσικά πρόσωπα, που παραμένουν κάτοχοι ομολόγων μέχρι σήμερα, καθώς και όσοι ήταν κάτοχοι ομολόγων και αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν. Η παραπάνω ρύθμιση αφορά στην αξία των ελληνικών κρατικών ομολόγων, που διακρατούσαν φυσικά πρόσωπα έως την 10η Μαΐου 2010. Όσοι ομολογιούχοι προχώρησαν σε αύξηση θέσεων/αγορά ομολόγων από την 11η Μαΐου και πέρα, θα αποζημιωθούν μόνο για το μέρος που κατείχαν  ως την προαναφερόμενη ημερομηνία (10.5.2010).

-       Για τον υπολογισμό της συνολικής ζημιάς και της τελικής αποζημίωσης, θα ληφθεί υπόψη η τιμή κτήσης ανά ομόλογο.

Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται τα φυσικά πρόσωπα, που είχαν λάβει κρατικούς τίτλους ως αποζημίωση απόλυσης. Για αυτούς θα υπάρξει ειδική ρύθμιση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί για τη σταδιακή  αποκατάσταση των πληγών και των αδικιών, που έχει προκαλέσει η εφαρμογή των καταστροφικών Μνημονίων στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Και θα αγωνιστεί γι’ αυτό  στηριγμένος στη θέληση  και την ενεργό συμμετοχή του ελληνικού λαού.



Το Γραφείο Τύπου                                                                         

11 σχόλια:

  1. Μπράβο Στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπευθυνότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ΣΥΦΠΟΕΔ για τον από κοινού εξαιρετικό χειρισμό της πρότασης. Απαιτείται ειδική μέριμνα ειδικά για στους πληγέντες συμπολίτες μας με 'μικροποσά' τα οποία για αυτούς ωστόσο είναι η μοναδική ελπίδα να επιβιώσουν. Αρκετές απώλειες ζωών και ψυχών καταγράψαμε, φτάνει πια το αίσχος. Η λύση-λύτρωση βρίσκεται πλέον ante portas. Ελπίζω όλοι αυτοί που βρίσκονται ακόμα στην εξουσία να επιδείξουν έστω την ύστατη αυτή ώρα τη στοιχειώδη υπευθυνότητα απέναντι στους συμπατριώτες τους (αν ακόμα θυμούνται το λήμμα "πατρίδα") που τους ανέβασαν στους θώκους της εξουσίας. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια υπευθυνη πολιτικη δυναμη που σεβεται το λόγο της: ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Συριζα δεν με ξαφνιασε. Αλλο ειναι να εχεις κοινωνικο προσανατολισμο και ευαισθησιες και αλλο να εξυπηρευεις το κεφαλαιο τυφλα, νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφίζουμε όλοι τώρα σύριζα,και για πάντα!!!!! Πρώην φανατικός δεξιός.Ομολογιούχους 150.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθάρματα σαμάριβενιζελοι.μασωνοι του κέρατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάνος κελεσιδης .150.000 Ομόλογα.το σπίτι μου πούλησα ρε κοπρόσκυλα σαμάριβενιζελογουρουνα!!! ΣΥΡΙΖΑ με χέρια και πόδια !!! Δαγκωτό !!!!!?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαριτηρια στον συριζα καιρδισε με την κινηση του αυτή τουλάχιστον 150 000 εν δηναμει ψηφοφόρους και το αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δικιο μας θελουμε να βρουμε. Πιστευω αυτά που λεει ο κυριος Τσιπρας να τα εννοει και να μην μας απογοητευσει όπως εκαναν οι αλλοι. Θελουμε ξανα να μπορούμε να εμπιστευτούμε την χωρα μας που τοσο πολύ την αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΤΗ (ΦΡΟΥΔΩΝ) ΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10/13
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ). ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ...ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!???
    ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ. (ΣΗΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 6% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 Ε)
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΕΣ-ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ...ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΟΥΤΕ 1 Ε ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ FUNDS SΤHN ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 200% ΚΑΙ ΑΝΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ 2042 (ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ...ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 1 ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΓΙΑ... ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑ,,(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ...ΕΚΛΕΨΑΝ...) ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ΄’ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΕΡΟΥΣ...ΤΩΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ (ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ...ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑ...ΧΑΣΑΜΕ),
    ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ (ΑΝ) (ΣΙΓΑ ΜΗ) ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ (ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ –ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ –ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –ΣΑΜΑΡΑΣ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ..ΔΕ ΛΕΩ
    ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ...ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙO ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ (ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΩΝ) ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.ΕΔΩ ΠΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ...ΠΑΝΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ...ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ...ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ (ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΤΟΤΕ ...ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (χαχα) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ...ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΗΣΤΩΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ-ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.(ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)
    ΝΑ ΤΟΝ ...ΧΑΙΡOMAΣΤΕ..ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ. ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ...ΑΛΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ...ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ? ΕΓΩ ΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2012 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή