Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!
«ΚΟΙΜΙΖΕ» ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥΣ!!!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Την ώρα  που ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με δημόσιες δηλώσεις του τον Φεβρουάριο του 2012 δεσμευόταν απέναντι στους Ομολογιούχους του Δημοσίου ότι οι αποταμιεύσεις τους δεν κινδύνευαν με «κούρεμα», την ίδια ώρα που με έγγραφο-επιστολή του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τόνιζε την ανάγκη να εξαιρεθούν από την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI) «τα ομόλογα που αποκτήθηκαν από φυσικά πρόσωπα στη Δευτερογενή Αγορά με σκοπό την αποταμίευση των καταθέσεων τους και την τοποθέτηση τους σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου», την ίδια ώρα έριχνε πισώπλατα  μαχαιριά σε όλους τους ομολογιούχους του Δημοσίου. Έτσι, εντελώς αιφνίδια, έχοντας αποκοιμίσει τους ομολογιούχους οι οποίοι και δεν απέσυραν τις καταθέσεις τους, κούρ(σ)εψε τις αποταμιεύσεις τους, αφού είχε έρθει σε συνεννόηση με τον τότε Πρόεδρο του Eurogroup, Γιούνκερ!
Ο Πρόεδρος των Ομολογιούχων κ. Γιάννης Μαρινόπουλος περιγράφοντας την ενέργεια του κ. Βενιζέλου, έλεγε πέρσι τέτοιον καιρό: «Ο κ. Βενιζέλος χειρίστηκε προσωπικά το θέμα του PSI+ και από εμάς θεωρείται ένας από τους βασικούς υπευθύνους που έχουμε μπλέξει σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Το πλέον απίστευτο είναι ότι ο κ. Βενιζέλος μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του PSI+ διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι έχει έτοιμη λύση για τα φυσικά πρόσωπα που εμπιστεύθηκαν το κράτος με τις οικονομίες τους, ενώ τώρα αποφεύγει το θέμα. Είναι πράγματι απορίας άξιο για ποιο λόγο δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα εισαγγελικός λειτουργός, όσον αφορά την παραπλάνηση που προήλθε από τις δηλώσεις αυτές, όταν το θέμα σχετίζεται με καταστροφή περιουσιών δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας».
Τα ντοκουμέντα της ντροπής και τους αίσχους για τον κ. Βενιζέλο δημοσιεύουμε σήμερα, για να δείτε με τι πολιτικό απατεώνα έχει να κάνει ο ελληνικός λαός! Αυτή η τραγική πολιτική φιγούρα που θα έπρεπε ήδη να είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, δυστυχώς, όπως επεσήμανε και ο κ. Μαρινόπουλος, ουδείς εισαγγελικός λειτουργός επεμβαίνει για την πολιτική απάτη! Ίσα-ίσα μάλιστα που το ΣτΕ δικαίωσε την πράξη του κ. Βενιζέλου ως… ενέργεια υπέρ του δημοσίου συμφέροντος!!! Υπέρ του Δημοσίου εξαπατώντας και στήνοντας στον τοίχο 15.000 οικογένειες που ακόμη ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους;
Ιδού λοιπόν:
Λίγες ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του PSI, ο κ. Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών και ο κ. Σαχινίδης ως Αναπληρωτής Υπουργός, έστελναν επιστολή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην οποία υπογράμμιζαν:
«Από τα υφιστάμενα ομόλογα του ΕΔ θεωρούμε ότι πρέπει να εξαιρεθούν από τις διαδικασίες ανταλλαγής:
  
ί) τα ομόλογα που κατέχουν φυσικά πρόσωπα και έχουν αποκτήσει πρωτογενώς κατά την έκδοση των τίτλων με δημόσια εγγραφή , και τα οποία έχουν ειδικό διεθνή κωδικό ISIN, συνολικού ύψους 1,3 δισεκ. ευρώ.
ii) τα ομόλογα που αποκτήθηκαν από φυσικά πρόσωπα στη Δευτερογενή Αγορά με σκοπό την αποταμίευση των καταθέσεων τους και την τοποθέτηση τους σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου, ( οι εγχώριοι επενδυτές κατέχουν ομόλογα ύψους 962 εκατ. ευρώ ).
Για τις παραπάνω δύο κατηγορίες προτείνουμε την απαλλαγή, γιατί θεωρούμε ότι τα φυσικά πρόσωπα καλοπίστως τοποθέτησαν τις αποταμιεύσεις τους σε κρατικούς αξιόπιστους τίτλους. Το κράτος παρείχε ειδικά προνόμια όπως αφορολόγητο τόκων, εφόσον οι τίτλοι διακρατηθούν μέχρι τη λήξη τους προκειμένου να προσελκύσει το ευρύ αποταμιευτικό κοινό σε μακροχρόνιες τοποθετήσεις   όπως είναι τα ομόλογα. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων της Διασποράς, αλλά και φυσικά πρόσωπα κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει τοποθετήσει τις οικονομίες του σε Ελληνικούς τίτλους, όταν άλλοι έπαιρναν θέσεις στο εξωτερικό, και σε μελλοντικές εκδόσεις του Ελληνικού Δημοσίου θα έχουν λόγους να ανταποκριθούν και να συνεχίσουν να επενδύουν σε κρατικούς τίτλους».

Προσέξτε πόσο πειστικά τα έλεγε! Μέχρι και για τους ομολογιούχους της διασποράς έκανε λόγο ο κ. Βενιζέλος. Έλα όμως που άλλα είχε κανονίσει πίσω από τις πλάτες του λαού!
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων είχε αναφερθεί στο ύπουλο παιχνίδι του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης: «Οι διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου ήταν συνεχείς, όπως αυτή που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου στον Real fm, όπου είπε ξεκάθαρα ότι “για τους ομολογιούχους του δημοσίου δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση αλλά δεν μπορώ να την πω τώρα”! Την επομένη ακριβώς ημέρα πήγε στην Ευρώπη όπου ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία αποζημίωση στα φυσικά πρόσωπα είτε άμεση είτε έμμεση και γι’ αυτό το πράγμα η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί».
Η απάτη του κ. Βενιζέλου σε βάρος των 15.000 περίπου επενδυτών σε ομόλογα του Δημοσίου, είχε συντελεστεί και ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο  Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια και στη Βουλή, μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους! 
Προφανώς εναγκαλιζόταν και χαριεντιζόταν με τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ενώ στην Ελλάδα «έσφαζε» στο γόνατο 15.000 μικρομολογιούχους που εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στο Δημόσιο!

Προσέξτε εξαπάτηση από τον Ε. Βενιζέλο! Ξεπέρασε και τον Πόντιο Πιλάτο: Από την μια διαβεβαίωνε δημοσίως και με επιστολές στο ΓΛΚ ότι δεν τίθεται θέμα για τους ομολογιούχους του Δημοσίου και στην Ευρώπη είχε συνεννοηθεί για το αποτελείωμά τους! Το υπ’ αριθμ. 1057 (14/3/2012) έγγραφο της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, πετάει …τη μπάλα στην εξέδρα ρίχνοντας –δήθεν- τα βάρη στο Eurogroup. «Τι να κάνω εγώ, ο Γιούνκερ αποφάσισε», είναι μια δικαιολογία που θα μπορούσε να πει ο Ε. Βενιζέλος!  

Αφού λοιπόν οι Βενιζέλος-Γιούνκερ είχαν συμφωνήσει στην αρπαγή των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων του Δημοσίου, ήρθε ….η απανταχούσα με έγγραφο από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και υπογραφή του τότε γ.γ. Σωτήρη Λύτρα, το οποίο ανέφερε επί λέξει: «Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 14-3-2012 Περιεχόμενο απόφασης: Περίληψη.

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε σήμερα, από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο, για τη θέση του Eurogroup να μην αποζημιωθεί κανένας κάτοχος ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που περιλαμβάνεται στο PSI και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει τη θέση αυτή».

Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα"

18 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ,ΔΗΛ. ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΑΧΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληναρες του κερατά ψηφιζουμε ανάλογα την τσέπη μας και ξεχνάμε το αύριο και τα παιδιά μας.
    Το 30 ο/ο μας κυβερνά γιατί ποτιζει και ταΐζει αδρά τα λαμογια που βρίσκονται δίπλα μας.
    Όσο οι ιδεολογίες και οι θεωρίες της πλάκας θα αποβλακωνουν το υπόλοιπο 70 ο/ο τόσο οι βενιζελοι και σαμαραδες θα μας πηδουν ασύστολα αφού σε κάθε πόστο έχουν ένα λαμογιο από εμάς να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί πάντα έτσι είμασταν πουλημενοι και ξεφτίλισμενοι από την εποχή του Κολοκοτρώνη και πολύ πιο πίσω .....γαμω την δημοκρατία μας του κωλου ...
    Σκυψτε το κεφάλι ανθρωπάκια και αφήστε τον χοντροβενιζελο να αλωνίζει....αντί να τον βάλετε στο φρέσκο...με την ψήφο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟ 30% ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ???? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΤΡΩΜΕ . ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έναν. Βενιζελο αδίστακτος στο ψέμα ακόμη απο τότε που ήταν καθηγητής
    Νομικής με γλυκά ματιά στις φοιτήτριες του και έναν Σαμάρα να απολογείται
    Κάθε τόσο στα εβραϊκά συμβούλια Αμερικής και Ισραήλ. τι κάνει στο εσωτερικό
    Της Ελλαδος προκοπή δεν θα δει αυτός ο τόπος.
    Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αυτό το αποκρουστικό δίδυμο μια διεθνώς ανυπολυπτη χώρα.. Τους μικροομολογιουχους τους εξωντωσαν γιατί αγαπούσαν
    Την πατρίδα τους και δεν αγόρασαν ομόλογα ξένων χωρών όπως ο Βενιζέλος και η
    Οικογένεια του 3.500.0000. EUR όπως γράψαμε οι εφημερίδες.
    Θα βρεθεί κανένας Πολυζωιδης να τους δικαση για εσχάτη προδοσια?
    Όσο γρηγορότερα αποσυρθούν απο την πολιτική σκηνή της χώρας τόσο
    καλύτερα θα ανασάνει ο τόσο ταλαιπωρημένος τόπος μας.

    Ένας μικροομολογιουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ .ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΦΟΡΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή
  7. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΣΕ Α ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ Β ΦΑΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΟΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?? ΔΗΛ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ηγεσία του ΣΤΕ την διορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση για να υπηρετεί τις
    Κυβερνητικές επιλογές με νομικό μανδύα. Η πρόκληση είναι προφανής όταν
    Το ΣΤΕ βγάζει αντισυνταγματικές τις περικοπές των μισθών τους και συνταγματική
    Την ληστεία των μικροομολογιουχων χάριν δημοσίου συμφέροντος!!!!
    Μα επιτέλους τίποτε δεν λειτουργεί σε αυτό το κράτος??
    Όλα κατευθυνόμενα απο σκοπιμότητες ??
    O αγώνας των μικροομολογιουχων θα συνεχίσει μέχρι εσχάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ.

      Διαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ????ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ??? ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ??? Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ . ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΙΑ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βρωμερος ιερωνυμος πηρε ο ιδιος τηλεφωνο τον παπαδυμο να εξερεσει της την εκλησια απο το κουρεμα και τα καταφερε ... αλλα ως εκει ! εμας μας θελει με απλωμενο το χερι να ζητιανευουμε ... εχει ο καιρος γυρισματα .

      Διαγραφή
  10. Αναζητείται Δικαιοσύνη...Πού θα βρεθεί όμως στον "υπουργό" της δικαιοσύνης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;Δεν διαβάζετε HOTDOC;Δεν έχετε καταλάβει ότι μας κυβερνάει η Μαφία της Χώρας;Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'ότι νομίζουν πολλοί.Η μεγάλη μάζα του κόσμου της Ελλάδας κ-ο-ι-μ-ά-τ-α-ι τον 'υπνο τον βαθύ ακόμα γιαυτό συνεχίζουμε νάχουμε τα λαμόγια στη θέση της κυβέρνησης.η μόνη μας λύση και όχι μόνο για τις κλεμμένες οικονομίες μας είναι σφοδρός και ανελέητος αγώνας εναντίον τους με χειροπιαστά επιχειρήματα και συνέπεια.Ξεβράκωμα παντού.Να μην έχουν τόπο να σταθούν.Να ξεράσουν το γάλα της "πουτάναςτης μάνας τους που έγραψε κι ο νομπελίστας ο Σαραμάγκου ο Πορτογάλος.Μόνο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις διάβασα, οτι "εκπληκτο το Σδόε βρήκε λογαριαμό 5.2 δίς ευρώ """
    Με τα μισα απο αυτά αποζημιώνουν αν θέλουν , τους ομολογιούχους που δεν τα κρύψανε και εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στο κάλεσμα του κράτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  12. O Παπαδήμος ο Σαμαρας και Βενιζέλος απεδείχθησαν οι πιο αδίστακτοι εκτελεστές
    Των μικροομολογιουχων. Οι υποσχέσεις του διδύμου Σαμάρα -Βενιζέλου ότι οι ομολογιούχοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε και θα αποκατασταθούν πλήρως μέχρι
    Τώρα τουλάχιστον απεδείχθη μια απάτη .Ισως επιδιώκουν να ξεχασθει με την πάροδο
    Του χρόνου το θέμα.
    Ενθυμούμενοι την περιβόητη Ντορα που όταν ήταν στην αντιπολίτευση εκοπτετο
    Για το δίκαιο των ομολογιουχων για την κραυγαλέα αδικία που τους έγινε με το
    PSI και όταν προσχώρησε στην Ν.Δ. τα ξέχασε όλα!!!!
    Έχω και τις επιφυλάξεις μου και για τον ΤΣΙΠΡΑ .
    Φοβάμαι ότι θα μας πούληση εάν ποτέ γίνει κυβέρνηση.Δεν έχει δώσει πολλά
    Πειστευτηρια εμπιστοσύνης απο την έν γενει πολιτεία του.
    Δεν υπάρχει Ελλάδα πλέον .Ειμαστε υπό κατοχήν ξένων διευθηντηριων, τους
    Διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οίκους που ελέγχονται απο τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ..
    Ο αγώνας είναι πολυμετωπος και πρέπει να συνεχιστεί ακάθεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.(5/11/2014)

    ΑπάντησηΔιαγραφή