Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

SOS ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΣΥΓΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού
κ. Δημήτρη Οικονόμου

Δήμος Παπάγου Χολαργού 25 Σεπτεμβρίου 2014

Θέμα: Σύγκλιση Εκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Σε υλοποίηση της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που ελήφθη στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας όρισε την ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ως «ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και καλεί όλους τους συλλόγους της χώρας να πραγματοποιήσουν κατάληψη των Δημαρχιακών Μεγάρωναπό όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.


Με αφορμή την ανάληψη από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους να επιδιώξουν την σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα αναλύσουν στους αιρετούς τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα καταθέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων και των διεκδικήσεων τους.

Σας καλούμε λοιπόν να συγκαλέσετε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10 το πρωί έτσι ώστε, αν μας επιτρέψει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας, να μπορέσουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο και να ακούσουμε τις απόψεις τους, τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους.

Για τις Παρατάξεις

«ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ

1 σχόλιο:

  1. O παρτάκιας Κογιουμτζόπουλος προς τον άλλο παρτάκια Οικονόμου. Πάλι πέταξε την γάτα στον Οικονόμου! Άντε Οικονόμου πέταξε και εσύ την γάτα στον Κουγιουμτζόπουλο. Τι ωραία θα διασκεδάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή