Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική και την Δημοτική αρχή για το θέμα του ΠΕΔΥ Χολαργού.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις παροχές υγείας αντί να...

τις διευρύνει. Προσπαθεί να μεταφέρει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του κόστους ξανά στο λαό, στους ασφαλισμένους και ας πληρώνουν ήδη με εισφορές και φόρους όλο και περισσότερα.
Συνεχίζει την πολιτική μείωσης του «μισθολογικού» και του «μη μισθολογικού κόστους» για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και την ανάπτυξη των πολυεθνικών της υγείας, του φαρμάκου και των προμηθειών.  
Σε αυτό το  πλαίσιο η Διοίκηση του ΙΚΑ με έγγραφό της προς το Δήμο Παπάγου Χολαργού ζητά από τον Δήμο την παραχώρηση χώρων για την λειτουργία των υφιστάμενων ιατρείων του ΠΕΔΥ που μέχρι σήμερα στεγάζονται σε τετραώροφο κτίριο στη Μεσογείων 250.
Η Δημοτική αρχή αντί να διεκδικήσει την βελτίωση και ανάπτυξη Δημόσιων και Δωρεάν υπηρεσιών υγείας, διεκδικώντας πλήρη κάλυψη με ειδικότητες, εργαστηριακές εξετάσεις, ένα πλήρες Κέντρο Υγείας που θα καλύπτει οργανωμένα την Πρωτοβάθμια Υγεία, την Πρόληψη (ιδιαίτερα σε παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους), την κάλυψη των αναγκών της περιοχής (σχολεία, αθλητικά κέντρα, εργασιακούς χώρους) και να καταγγείλει την πολιτική υποβάθμισής τους από τις κυβερνητικές πολιτικές, διευκολύνει την πολιτική αυτή.
Η Δημοτική αρχή αρνήθηκε να ενημερώσει τους δημότες για τον απαράδεκτο κυβερνητικό εκβιασμό. Ή δέχεστε να φορτωθείτε ένα μέρος του κόστους της λειτουργίας του ΠΕΔΥ ή μπορεί να φύγει από την περιοχή μας η έστω και υποτυπώδης αυτή δομή.
Η Δημοτική αρχή δέχτηκε να αναλάβει το κόστος της κτιριακής εγκατάστασης του ΠΕΔΥ (και μετά τι άλλο;) είτε ενοικιάζοντας κάποιο κτίριο, είτε στο ΚΑΠΗ και άλλους δημοτικούς χώρους, μεταφέροντας λειτουργίες του ΚΑΠΗ, μαθημάτων για τα παιδιά κ.α. , στριμώχνοντας και υποβαθμίζοντας λειτουργίες και του Δήμου και του ΠΕΔΥ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΚΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ
ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΕΔΥ),
ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ.
Βελτίωση και ανάπτυξη Δημόσιων και Δωρεάν υπηρεσιών υγείας, διεκδικώντας πλήρη κάλυψη με ειδικότητες, εργαστηριακές εξετάσεις, ένα πλήρες Κέντρο Υγείας που θα καλύπτει ολοκληρωμένα την Πρωτοβάθμια Υγεία, την Πρόληψη.

Αύξηση της Κρατικής χρηματοδότησης για την υγεία, προσλήψεις με σταθερή εργασία και δικαιώματα.

2 σχόλια:

  1. Οι κομμουνιστές είναι τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Ελλάδας . Τους χρηματοδοτούν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ο σιωνιστής Σορος . Σκοπός τους ήτσν και είναι ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Δεν πιστεύουν σε τίποτα . Υπηρετούν ξένα συμφέροντα . Πριν από χρόνια έδιναν την Μακεδονία Θράκη στους Βούλγαρους (5η Ολομέλεια) . Τους 400 απολυμένους από Ριζοσπάστη 902 Τυποεκδοτική ακόμη δεν τους έχουν πληρώσει . Τους ΑΠΕΛΥΣΑΝ και τους έφαγαν τα ΛΕΦΤΑ .. ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ . Μισούν την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του τόπου μας . Τεμπέληδες Κομματόσκυλα Συνδικαλιστές και Ανθέλληνες . Βρομάνε από τις προδοσίες και τις συνωμοσίες εις βάρος της Πατρίδος μας . ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΓΚΙ ; ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΑΙ ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή