Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ο...ΑΟΡΑΤΟΣ κ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!

από την εφημερίδα Αντίλογος Χολαργού
Δεν γνωρίζουμε γιατί υπήρξε αυτή η αβεβαιότητα και αυτή η «πρεμούρα» για να οριστεί στο Δήμο ο «Συμπαραστάτης του Δημότη». Ένας θεσμός, που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» και που δεν είναι υποχρεωτικό... στην εφαρμογή του. Θυμίζουμε ότι ο τέως δήμαρχος κ. Ξύδης ενώ ξεκίνησε να την εφαρμόσει, τελικά την εγκατέλειψε. Τώρα η νέα διοίκηση του κ. Αποστολόπουλου έσπευσε να εκλέξει «Συμπαραστάτη του Δημότη» που κοστίζει στο Δήμο γύρω στα 10.000 ευρώ ακαθάριστα, όταν η φτώχεια και η ανέχεια αρκετών εκ των συμπολιτών μας περισσεύει. Θα μπορούσε αυτό το κονδύλι να διατεθεί εκεί, που θα έπιανε περισσότερο τόκο.
Ας δούμε όμως τι γίνεται και με τον κύριο συνήγορο.

Ο κ. Συμπαραστάτης, όπως μας πληροφόρησαν υπεύθυνα από τον Δήμο, εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα στο Δημαρχείο Παπάγου (κάθε Πέμπτη 11-1), έχει και γραμματέα που υποτίθεται συλλέγει τα παράπονα των δημοτών και υποτίθεται ακόμα ότι αυτά τα προωθεί στους καθ’ ύλη αρμόδιους για την επίλυσή τους. Πληροφορηθήκαμε υπεύθυνα ότι μέχρι σήμερα, σε 7 μήνες θητείας έχουν καταχωρηθεί 16(!) περιπτώσεις δημοτών που προσέφυγαν σε συμπαραστάτη. Το αστείο του πράγματος είναι ότι ο κ. Συμπαραστάτης απέχει και «σνομπάρει» συστηματικά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, τουλάχιστον για να ενημερώνεται για την πολιτική και τα καυτά προβλήματα του Δήμου. Καλές και οι δημόσιες σχέσεις, καλύτερο όμως το συμφέρον του Δήμου.

2 σχόλια:

  1. ΕΞΟΦΛΗΤΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ. ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ? ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ...ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ...ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ , ΔΟΥΛΕΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ !!
    Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή