Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΚΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!

Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έδωσαν όλα στους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας, στους τοκογλύφους της ΕΕ! Ό,τι ζήτησαν το πήραν. Απαίτησαν να εκποιηθεί η περιουσία των Ελλήνων και οι άθλιοι....


του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδίδουν τα σπίτια του λαού στους τοκογλύφους! Παράλληλα εξοντώνουν την όποια ελληνική παραγωγή έχει παραμείνει ζωντανή. Οι φαρμακοβιομηχανίες, το ελληνικό κρασί, ο ελληνικός τουρισμός (ιδιαίτερα στα νησιά), όλα θάβονται κατ' εντολή των μαφιόζικων πολιτικών της ΕΕ! 
Συνέλληνες, μην αφήσουμε τους προδότες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οφείλουμε, επικαλούμενοι το άρθρο 120 του Συντάγματος να ξεσηκωθούμε!

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

2 σχόλια:

  1. Οι δημοκρατίες κατάντησαν να είναι αντιλαϊκές.
    Αποφασίζομεν και ... διατάσσομεν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα ξυπνήσουμε;;
    Πότε θα μάθουμε να ψηφίζουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή