Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Η ISIS ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ISIS! Απειλεί ανοιχτά την Αμερική: «Θα έχετε την ίδια τύχη με τη Γαλλία!»
Το βίντεο προειδοποιεί ότι οι χώρες που λαμβάνουν μέρος σε...αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία

Ένα νέο βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιεί ότι οι χώρες που λαμβάνουν μέρος σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία, η οποία επλήγη σφοδρά με πολλαπλές επιθέσεις την περασμένη Παρασκευή, μεταδίδει το πρακτορείο Russia Today.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στο βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας που λέει ότι, όπως χτυπήθηκε το κέντρο της Γαλλίας, δηλαδή το Παρίσι, την Παρασκευή, έτσι θα χτυπηθεί και η αμερικανική πρωτεύουσα, δηλαδή η Ουάσινγκτον.


Σύμφωνα με το Reuters, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η αυθεντικότητα του βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πάνω από δύο εικοσιτετράωρα μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ;ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΕΙΝΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!ΚΑΤΩ ΧΟΥΝΤΑ!ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή