Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ!

Σε χώρους που λειτουργούν ως παράνομα τζαμιά στο κέντρο της Αθήνας δραστηριοποιούνται Ισλαμιστικά στοιχεία. Συγκεκριμένα υπό την...

παρακολούθηση της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται χώροι στο Νέο Κόσμο, στην Καλλιθέα και στον Άγιο Παντελεήμονα όπου κινητοποιούνται ύποπτα άτομα.

Οι ελληνικές Αρχές είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις γαλλικές και ανταλλάσσουν πληροφορίες για άτομα που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Μέχρι και χθες είχαν ζητηθεί γενικές πληροφορίες για τουλάχιστον 5 άτομα που θεωρούνται ύποπτοι.

Κλιμάκια αξιωματικών της ΕΥΠ αλλά και της αστυνομίας είναι έτοιμα να επέμβουν και θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτοί που ήδη παρακολουθούνται κινητοποιούνται.

Ήδη η ΕΥΠ γνωρίζει πρόσωπα και χώρους και τις τελευταίες ημέρες οι παρακολουθήσεις έχουν γίνει ακόμη πιο στενές.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται ένας χώρος στην Καλλιθέα ένα κατάστημα στον Νέο Κόσμο και ένας χώρος στον Άγιο Παντελεήμονα που λειτουργούν και ως παράνομα τζαμιά.

Και στους τρεις χώρους έχουν εντοπιστεί άτομα με συγκεκριμένη δραστηριότητα τα οποία παρακολουθούνται στενά.

Μάλιστα οι αρχές γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο το οποίο έχει ταξιδέψει από τον Νέο Κόσμο προς τη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ.

1 σχόλιο: