Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: "Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ..."

Επιστολή-έκκληση βοήθειας απηύθυνε ο Δήμαχος Παπάγου-Χολαργού προς τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα. Είναι σημαντικά τα όσα επισημαίνει. Δείτε...

ΠΡΟΣ ■  Αναπληρωτή Υπουργό Αρμόδιο για θέματα προστασίας του πολίτη κ. Νίκο ΤόσκαΑξιότιμε κύριε Υπουργέ,


Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας μεταφέρω την ανησυχία μου και τον έντονο προβληματισμό μου για τα θέματα παραβατικότητας που συμβαίνουν στα όρια του Δήμου μας.
Οι κλοπές, οι ληστείες και οι βανδαλισμοί αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, με αποτέλεσμα οι πολίτες μας να βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. Ειδικά τα περιστατικά κλοπών είναι πολύ συχνά και οι κάτοικοι της πόλης μας ζητούν έντονα προστασία, θεωρώντας ότι απειλείται ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα.
Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά συμβάλλουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας μέρος των εξόδων τους, όπως επισκευές οχημάτων, προμήθεια χαρτιού, δωρεά Η/Υ, κ.α.
Άλλο ένα θέμα το οποίο θέλω να σας μεταφέρω είναι η έντονη ανησυχία των κατοίκων του Δήμου μας, για ενδεχόμενη συγχώνευση των δύο Αστυνομικών Τμημάτων. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων μας είναι αντίθετη σε αυτό και ευελπιστούμε ότι θα εισακουστεί από εσάς και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς.
Είμαστε σίγουροι ότι πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας για το συγκεκριμένο θέμα θα προηγηθεί διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.
Θέλω να πιστεύω ότι η παρούσα επιστολή μου θα τύχει της δέουσας προσοχής από εσάς, ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα και να μπορούν οι πολίτες μας να νιώθουν ασφαλείς.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων αναμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση, καθώς και μια συνάντηση σε χρόνο που θα καθορίσετε εσείς.

Με εκτίμηση, Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου