Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ..."

γράφει ο Γιάννης Λοβέρδος
Τώρα πια πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τις καταστροφικές συνέπειες των δήθεν "σκληρών διαπραγματεύσεων" του Τσίπρα και των συντρόφων του, που μας έφεραν το τρίτο σκληρό μνημόνιο, τους πλειστηριασμούς α' κατοικίας, την καταιγίδα των φόρων κοκ. 
Τώρα πια πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας....που να μην έχει καταλάβει τις τρομακτικές και καταστροφικές συνέπειες του Τσίπρα, της Τασίας και των συντρόφων τους από την πολιτική των "ανοιχτών συνόρων".
Γι' αυτούς τους λόγους δεν μπορώ να καταλάβω την σημασία της επίσκεψης του Αλέξη μας στην Τουρκία. Ελπίζω εκ βάθους καρδίας να μην "διαπραγματευθεί". Και μάλιστα με τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, που μπροστά τους Μέρκελ και Σόϊμπλε είναι "αγγελούδια". Ελπίζω να πήγε για βόλτα στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Διότι αν πήγε να "διαπραγματευθεί" τότε δεν θέλω να σκεφτώ τι νέα, μεγάλη συμφορά θα μας τύχει...

1 σχόλιο: