Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΟ! Ο ISIS “ΧΤΥΠΑ” ΤΟ ΜΑΛΙ: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΜΗΡΕΙΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΓΙΑ 100 ΟΜΗΡΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ RTL!

Πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters αναφέρουν ότι οι ένοπλοι κρατούν ομήρους. Από το ξενοδοχείο ακούστηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
KSENODOXEIO
Η επίθεση λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Radisson...

στην πρωτεύουσα Μπαμάκο.
Οι πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν πέντε θύματα, όλα γαλλικής ή βελγικής υπηκοότητας.
Το γαλλικό κανάλι RTL μεταδίδει πως οι δράστες είναι τζιχαντιστές, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε αυτή η πληροφορία προς το παρόν.
Περίπου 1.500 Γάλλοι στρατιώτες βρίσκονται στο Μάλι από το 2013, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναχαίτισης των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα που έχουν υπό τον έλεγχό τους το βορρά της χώρας από το 2012.
ΩΡΑ 10: 45 Είδηση την τελευταίας στιγμής…
Ένοπλη ομάδα εισέβαλε πριν λίγο σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Μαλάι
malawi
makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Τα νεώτερα είναι ότι άφησαν ελεύθερους όσους ήξεραν στίχους από το Κοράνι. Να λοιπόν πώς θα γίνουμε όλοι μουσουλμάνοι σιγά σιγά. Θα αρχίσουμε να μελετάμε το Κοράνι, μπας και γλιτώσουμε από τους τζιχαντιστές. Και ... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Και καλά, "για λόγους ασφαλείας" θα περάσει η διδασκαλία του Κορανίου στα σχολεία!

    Μην γελάτε! έτσι λέγαμε και για όλα όσα μας έχουν βρει μέχρι τώρα! "Μπα! αυτό δεν γίνεται!"

    Όλα γίνονται όμως, με τον σωστό τρόπο.

    Έχει κανείς άλλη γνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή