Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 (ΤΕΥΧΟΣ 535). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Κυκλοφόρησε ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής του μηνός Δεκεμβρίου (τεύχος 535), με πλούσια θεματολογία. Το πρωτοσέλιδο θέμα "Ο Τσίπρας Αφελληνίζει και Αποχριστιανίζει τη Χώρα μας" δείχνει το δόλιο σχέδιο που υπηρετεί ο πρωθυπουργός για την εξόντωση του ελληνικού έθνους". Στα υπόλοιπα θέματα, κυριαρχεί η κόντρα ανάμεσα στον Δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου Ηλία Αποστολόπουλο και τον αρχιτέκτονα Μπάμπη....


Στάικο για το θέμα με τη δωρεά του Πολυϊατρείου Παπάγου από τον δεύτερο η οποία δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο. 
"Η γυναικοκρατία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού" με τις...εντυπωσιακές αντιδημαρχίνες, είναι ένα ακόμη θέμα που προβάλλει η εφημερίδα μας. 
Στην 6η σελίδα υπάρχει πολύ...ψαχνό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και την ξεφτίλα στη Βουλή με την ανταλλαγή παθιασμένων φιλιών!!! Δώστε έμφαση στα όσα λέγει Αιγύπτιος που ζει στη χώρα μας για την καταστροφή που επέρχεται στην Πατρίδα μας από τους ισλαμιστές που θέλουν να εγκαταστήσουν εδώ το χαλιφάτο τους!
Η εφημερίδα μας ήδη διανέμεται στις επιχειρήσεις του Χολαργού, στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, στο Δημαρχείο, στο δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου και στη Λέσχη Αξιωματικών. Σήμερα και αύριο διανέμεται με τα ΕΛΤΑ στους αναγνώστες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου