Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

Φόβοι ότι οι φόλγες στις οποίες έχει τυλιχτεί 5στερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, είναι ενέργεια τζιχαντιστών! 
Το ρεπορτάζ από τοthetoc.gr
Στις φλόγες έχει τυλιχθεί εδώ και λίγη ώρα ένα από δημοφιλέστερα....

ξενοδοχεία του Ντουμπάι, το Address Downtown Dubai.
Πρόκειται για έναν ουρανοξύστη 63 ορόφων και το 19ο πιο ψηλό κτίριο στην πρωτεύουσα του εμιράτου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο υψηλότερο κτίριο του κόσμου το φημισμένο Burj Khalifa
Τα αίτια της πυρκαγιά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ούτε η έκταση που έχει λάβει η πυρκαγιά, αν και από τα πρώτα ερασιτεχνικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, φαίνεται να είναι εξαιρετικά μεγάλη. Κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα μπαλκόνι. 
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο ουρανοξύστης εκκενώνεται. ήδη έχει εκκενωθεί και ένα διπλανό εμπορικό κέντρο. 
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες τουλάχιστον 20 όροφοι του ξενοδοχείου. 
Η φωτιά ξέσπασε δύο ώρες πριν την αρχίσει το πολυαναμενόμενο από ντόπιους και τουρίστες, φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων για την Πρωτοχρονιά. 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η φωτιά βρισκεται σε πλήρη εξέλιξη, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του εμιράτου ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν θύματα και ότι οι εορτασμοί για την Πρωτοχρονιά θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει φωτογραφίες από πολίτες να απομακρύνονται πανικόβλητοι από την περιοχή γύρο από το κτίριο. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου