Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ....ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ! ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!

Το ρεπορτάζ φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η αθλητική εφημερίδα Derby. Κάνει λόγο για τον Τούρκο μεγιστάνα Φέριτ Σαχένκ, επικεφαλής του τουρκικού ομίλου Dogus Holding ο οποίος δεν παίρνει μόνο τον Αστέρα Βουλιαγμένης, αλλά ουσιαστικά τη μισή Ελλάδα! Αποκτά τον Φλοίσβο, το Ελληνικό, το Καβούρι, ενώ -το χειρότερο- η κυβέρνηση.....


Τσίπρα φέρεται να του ξεπουλάει φιλέτα στη Λέρο, τη Λήμνο, αλλά και στο Καστελόριζο! 
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Τούρκος διατηρεί στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ώρα που η Ρωσία του Πούτιν καταγγέλλει την Τουρκία ότι χρηματοδοτεί τον ISIS, η κυβέρνηση Τσίπρα εμφανίζεται να χαρίζει έναντι πινακίου φακής σε Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία, για τον οποίο ακούγεται ότι θέλει να βάλει πόδι και στη Θράκη και συγκεκριμένα στις περιοχές των Πομάκων! Γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται για απλό επιχειρηματία, αλλά για Τούρκο του βαθέως κράτους ο οποίος με τις επενδύσεις του εφαρμόζει την τουρκική ιμπεριαλιστική στρατηγική για την υποδούλωση της Ελλάδος στους Τούρκους!
Ενώ η Ρωσία καταγγέλλει την Τουρκία για ενίσχυση του ISIS και του ισλαμικού κράτους, ενώ η τουρκική κυβέρνηση διοχετεύει σκοπίμως εκατομμύρια ισλαμιστές στη χώρα μας, η ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάει την Ελλάδα σε Τούρκο μεγιστάνα, για τον οποίο έχει ακουστεί ότι διάκειται υπέρ των Γκρίζων Λύκων!!! Πάντως είναι βέβαιον ότι αυτός ο Τούρκος κάνει πολιτική σε βάρος της χώρας μας  και όχι επενδύσεις! Πολιτική με την αμέριστη συμαπράσταση του Τσίπρα!!!

2 σχόλια:

  1. Και η αθλητική εφημερίδα Live sport έχει μια σελίδα για τον Τούρκο Φετίχ Σαχένκ ο οποίος θέλει να άγοράσει τον αρχαιολογικό χώρο των Παλαιολόγων στον Μυστρά (Ανάκτορα) . Πίσω από αυτόν τον απατεώνα είναι το Τουρκικό προξενείο Θράκης το πποίο ελένγχει σε μεγάλο βαθμό την βρομο κυβέρνηση του ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .Τα απομεινάρια του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ . ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ στους Φόρους και στα χαράτσια ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ θα σας πιει το αίμα και κανείς δεν έχει το θάρρος να φωνάξει . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ . ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ .ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΡΑΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΑΝ Μ&/#@&$#$ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή