Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ MEGA! ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ! ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Ως η χειρότερη ημέρα από την έναρξη της λειτουργίας του χαρακτηρίζεται η σημερινή για το Mega. Την ώρα που δεκάδες απλήρωτοι....

συνεργάτες διαδήλωναν έξω από το κτίριο του σταθμού εσωτερικά τα στελέχη πάθαιναν απανωτά σοκ βλέποντας και ξαναβλέποντας τα νούμερα της τηλεθέασης. Πολλά μαζεμένα τα αρνητικά ρεκόρ και δύσκολα να τα χωνέψεις… Για πρώτη φορά από την ημέρα που άνοιξε το Mega υποχώρησε στην τέταρτη θέση της συνολικής τηλεθέασης πίσω από ΑΝΤ1, ALPHA και STAR με ποσοστό 11,9% και ακόμη χαμηλότερα στο 10,8% στο 15 – 44. Πάτος και για τα «Καλημερούδια» που μετά βίας ξεπέρασαν το 10% στο σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό με τους Λιάγκα – Σκορδά να προπορεύονται κοντά στις 15 μονάδες. Πληροφορίες μάλιστα των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως υπάρχει εισήγηση να μην προχωρήσουν οι κυοφορούμενες αλλαγές και η εκπομπή να κοπεί τελείως.
Την ίδια ώρα απλήρωτοι συνεργάτες του σταθμού από εξωτερικές παραγωγές διαδήλωναν με έντονο τρόπο έξω απ’ το κανάλι καθώς τους χρωστούνται δεδουλευμένα πολλών μηνών ενώ το γύρο του διαδικτύου έκαναν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ούτε λίγο ούτε πολύ πως η αντίστροφη μέτρηση για λουκέτο του καναλιού έχει ήδη ξεκινήσει. Με «παγωμένες» όλες σχεδόν τις παραγωγές και πρόγραμμα κυρίως κονσέρβα στελέχη και εργαζόμενοι του Mega περιμένουν με μεγάλη αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη μέρα.
http://blogs.gossip-tv.gr/

1 σχόλιο: