Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!

Μια υπηρεσία πληροφοριών "φιλικής χώρας" προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την...


Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της Βιέννης.
"Αναφέρθηκαν πολλά ονόματα πιθανών δραστών, τα οποία ελέγχθηκαν και η έρευνα που βασίστηκε (σε αυτούς τους ελέγχους) μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα", σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έξι εβδομάδες μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους.

"Πριν από τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία (πληροφοριών) σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποια υπηρεσία και από ποια χώρα έστειλε αυτήν την προειδοποίηση αλλά ζήτησε από τους Αυστριακούς την "κατανόησή" τους για την εντατικοποίηση των ελέγχων. Στα επιπρόσθετα μέτρα που εφαρμόζονται περιλαμβάνονται η ενίσχυση της φύλαξης σε πολυσύχναστους χώρους, "ιδίως σε εκδηλώσεις και κυκλοφοριακούς κόμβους" και οι έλεγχοι ταυτότητας και αντικειμένων, όπως σακιδίων, στα οποία θα ήταν δυνατόν να μεταφέρει κανείς εκρηκτικές ύλες.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου