Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

"Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ..."

Όταν λέμε αλήτης εννοούμε πολιτικός αλήτης! Τέτοιος αποδείχθηκε ο Τσίπρας. Με την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας η οποία απέβη μάταιη και προκηρύχθηκαν οι εκλογές, ο Α. Τσίπρας δήλωνε (κι εμείς αναδημοσιεύαμε indobserver.blogspot.gr) «Τα κόμματα απέδειξαν ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Όταν η μεγάλη πλειοψηφία ....

αποφασισμένη να πει τέρμα στα μνημόνια, οι βουλευτές εναρμονίζονται με τη λαϊκή βούληση. Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά που επί 2,5 χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία, αποτελεί παρελθόν» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε:
«Με τη θέληση του λαού μας θα είναι παρελθόν τα μνημόνια τη λιτότητας. Το μέλλον ήδη ξεκίνησε».
Τα μνημόνια λοιπόν αποτελούν παρελθόν και η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται! Είναι ή δεν είναι πολιτικός αλήτης ο Τσίπρας; Είναι ή δεν είναι Προδότης;
Τότε επίσης γράφαμε το παρακάτω σχόλιο (λες και κάτι μας έτρωγε και είχαμε αμφιβολίες...)
Σχόλιό μας: Ευχόμαστε να κρατήσει πατριωτική στάση απέναντι στους τοκογλύφους και να σκίσει τα μνημόνια. Αν τους στείλει στο διάολο θα έχει τη στήριξη του λαού. Όπως επίσης αν καθίσει στο σκαμνί τους Εφιάλτες! 

3 σχόλια:

  1. Αλέξη Τσίπρα η ιστορία σε έγραψε ως καταστροφέα της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, πρωθυπουργό των λαθρομεταναστών-ομοφυλοφίλων-μνημονίων και των φορομπηχτικών-ρατσιστικών νομοσχεδίων! Τελειώσατε Αλέξη Τσίπρα και η παρεούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλόοο, το άλλο με τον Πατακό το ξέρετε;
    χα χα χα χα...χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε.Ο.Κ., ευρώ, μνημόνια οδηγούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε ολοσχερή
    καταστροφή.
    Οι πολιτικοί κυβερνούν, ο λαός πληρώνει τα σπασμένα.
    Πότε θα ξυπνήσουν οι λαοί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή