Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Διαρκώς επιβεβαιώνεται η αρχική μας εκτίμηση ότι οι Τσίπρας-Καμμένος τα είχαν κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους πού πριν από τις εκλογές...


του Ιανουαρίου 2015. Έπαιξαν σκοπίμως θέατρο σε βάρος του λαού με ψεύτικες αντιμνημονιακές κορώνες μόνο και μόνο για να τον παγιδεύσουν, ώστε τελικά να σύρουν τη χώρα σε μεγαλύτερη εξαθλίωση. 
Το σχέδιο ανάταξης της οικονομίας και άμεσης απαλλαγής της χώρας από τα μνημόνια και τους δανειστές, το οποίο έχει δοθεί στους Τσίπρα-Καμμένο από τους δημοσιογράφους Βραχιολίδη-Παπαζήση, οι δυο πολιτικοί ολετήρες φαίνεται ότι το έχουν πετάξει στα σκουπίδια! 
Δείτε το βίντεο-φωτιά με τις λύσεις που προτείνονται στους δυο εταίρους της κυβέρνησης, για το...φτύσιμο των τοκογλύφων! 
Όμως οι Τσίπρας-Καμμένος προτιμούν να παραμείνουν προσδεδεμένοι στο άρμα των δανειστών για την πλήρη εξόντωση του λαού!  

1 σχόλιο:

  1. Τσίπρα-Καμμένο δεν υπάρχετε, όλοι στην μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είστε καμμένα χαρτιά, είστε κατεστραμμένοι! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! GAME OVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή