Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Iσλαμιστές καίνε ανενόχλητοι το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία Κλεμανσό στις υποτιθέμενα άριστα φυλαγμένες...

Βρυξέλλες, όπου αφού το έκαψαν φεύγουν χωρίς να τους σταματήσει κανείς!   Το βίντεο του "κατορθώματος" ανέβηκε σε λογαριασμό fb κάποιου μουσουλμάνου που διαβιεί στις Βρυξέλλες.   Στην ίδια περιοχή στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα κάποιοι που χαρακτηρίστικαν "έφηβοι" και "άγρια νιάτα" από τις αρχές πέταξαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο στις σκάλες του μετρό, στον σταθμό που βρίσκεται κοντά στην πλατεία.   Είναι σαφές ότι ομάδες τζιχαντιστών "μεταναστών" ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και τρόμου στην πρωτεύουσα της ΕΕ και φυσικά το κατάφεραν, ατιμωρητί.   Στο βίντεο που καίνε το δέντρο θα δείτε περαστικούς πεζούς να φεύγουν έντρομοι και να μην υπάρχει αστυνομική ή στρατιωτική παρουσία.   Οι ισλαμιστές γελοιοποιούν τα μέτρα ασφαλείας και εξεφτελίζουν τα χριστιανικά έθιμα της Ευρώπης. Γελούν μπροστά στα μούτρα των άθεων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και επιτρέπουν την αθλιότητα της ετατροπής της Ευρώπης σε πολυπολιτισμική γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με υπαιτιότητα τω ισλαμιστών, πολιτισμοί και θρησκείες απόλυτα ξένες με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και ήθη.     Αρχίζει να γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει τόση συσωρευμένη ανοησία στους κυβερνώντες, γιατί αν είχαν τόσο χαμηλή διανοητική στάθμη δεν θα μπορούσαν να πείθουν τον κόσμο και να τους ψηφίζει.   Είναι σαφές ότι κάποια υπερεθνικά κέντρα θέλουν την υποχρεωτική "μείξη" των λαών και των θρησκειών, να ζουν σε διπλανές συνοικίες, ώστε να υπάρχουν συνεχώς συγκρούσεις, και σκοτωμοί, για να μπορέσουν να επιβάλλουν την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους με την αιτιολογία ότι οι όροι έθνος,θρησκεία και οικογένεια "χωρίζουν" την Ανθρωπότητα και δημιουργούν πολέμους.   Μέσω του φόβου και τον κατευθυνόμενων συγκρούσεων θα οδηγήσουν τους πολίτες στην αποδοχή των σχεδιασμών τους. Θα ζητηθεί η κατάργηση όλων των θρησκειών και η δημιουργία μιας Πανθρησκείας, η οποία θα έχει βάση τον υλισμό, και θα χρησιμοποιηθεί ως ο συνεκτικός ιστός του "ανθρωποπολτού" που θα έχει δημιουργηθεί προς μετατροπή του σε λαό του νέου Υπερ-κράτους.   Ένα κράτος για να δημιουργηθεί απαιτεί τρεις βασικές δομές: Θρησκεία,οικονομία και κρατική συνείδηση.   Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται η απόρριψη των προηγουμένων ταυτοτήτων, των "πειραματόζωων"-πολιτών.   Ο περιβόητος "αποπρογραμμτισμός" τον οποίο θα ακολουθήσει ο "νέος προγραμαμτισμός" που θα δημιουργήσει πολίτες πειθήνιους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 





- See more at: http://www.pronews.gr

1 σχόλιο: