Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ...ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!!!

Μετά από τους δικηγόρους της οικογένειας Φύσσα που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια για να δικάσουν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής (με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος ο δολοφόνος του Φύσσα), ούτε ο...

πασίγνωστος Κούγιας μπόρεσε να πάρει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, με συνέπεια ο πελάτης του-κατηγορούμενος για εκβιασμό, Μαυρίκος, να απολογηθεί χωρίς την παρουσία του, στερούμενος το θεμελιώδες δικαίωμα της υπεράσπισης! 
Ο μόνος δικηγόρος ο οποίος -κατά πως φαίνεται- έχει κατορθώσει να πάρει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο για να δικάσει υπόθεση, είναι ο εικονιζόμενος Γιώργος Γεωργακάς! Είναι ο δικηγόρος της κας Κούτρα ο οποίος προ μερικών ημερών μπόρεσε και πήρε άδεια να δικάσει τον Καραμανέα, την καταδίκη του οποίου -τελικά- πέτυχε! Παρά το ότι η υπόθεση Καραμανέα παραγραφόταν μετά από ενάμισι χρόνο, άρα δεν υπήρχε επείγουσα περίπτωση, όπως συνέβη με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και του Μαυρίκου, ο Δικηγορικός Σύλλογος χορήγησε άδεια στον κ. Γεωργακά!!! 
Έχει κάποιο μαγικό ραβδί ο κύριος Γεωργακάς; Μήπως θα μπορούσε να δώσει τη μαγική συνταγή της δικηγορικής πειθούς του και στους συναδέλφους του, όπως στον κ. Κούγια για παράδειγμα; 
Δείτε πιο κάτω τα πειστήρια της τεράστιας επιτυχίας του δικηγόρου κ. Γεωργακά, με την άδεια που του χορήγησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών!
Έχοντας προφανώς αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση ο συγκεκριμένος δικηγόρος, προσέξαμε ότι στη δίκη Καραμανέα ειρωνευόταν συχνά με τις ερωτήσεις του τους μάρτυρες. Τον Μάκη Βραχιολίδη μάλιστα τον απεκάλεσε "Ρομπέν των Δασών της δημοσιογραφίας"! Ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε, αλλά κακώς που δεν ζήτησε να γραφεί στα πρακτικά της δίκης ο χαρακτηρισμός του αυτός, από μέρους του ικανότατου, κατά τα άλλα, κ. Γεωργακά! Ωστόσο, τον άκουσαν όσοι παρευρίσκονταν στην αίθουσα. Και καλά, ο Βραχιολίδης είναι ο "Ρομπέν των Δασών της δημοσιογραφίας", εσείς κύριε Γεωργακά τι είστε; Το..τζίνι της δικηγορίας; Συγχαρητήρια, δώστε τη μαγική συνταγή σας και στους συναδέλφους σας (ειδικά σε αυτούς που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής), ώστε να έχετε στο ενεργητικό σας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία: θα καταφέρετε να  μην απελευθερώνονται κατηγορούμενοι για εγκλήματα, όπως ο Ρουπακιάς!

3 σχόλια:

  1. Κόρακας κοράκου...Τόσο πολύ σε πείραξε ε ? Μην το συνεχίζεις γιατί εκτίθεσαι. Ούτε αδερφός σου να ήταν ο Πετράν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο κομπλεξικός πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ASTO TON PETRAN...ESENA POIOS UA SE SVSEI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή