Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΙΓΚΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;"!!!

Δελτίο Τύπου 11

                                                                     5 Μαρτίου 2016

«Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης οιαδήποτε δομή προσφύγων στο Δήμο μας»
Λέγατε κ. Δήμαρχε
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Τι απαντάτε;

Διαβάσαμε πριν από λίγες ημέρες την καθησυχαστική ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου ότι «Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η δημιουργία οιασδήποτε δομής προσφύγων στο Δήμο μας». Έτσι μας λέγατε και δεν πρέπει να ανησυχούμε και ...

συμπληρώνατε ότι «ο Δήμος δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους για την εγκατάσταση τέτοιων δομών και ως εκ τούτου κάθε συζήτηση είναι ανεδαφική» και μάλιστα είχατε και τη διαβεβαίωση της βουλευτού Χολαργού.
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης την ίδια ώρα απηύθυναν ξεκάθαρο ερώτημα στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμένο με το ερώτημα «επίκειται ΝΑΙ ή ΟΧΙ εγκατάσταση hot spots στο Χολαργό ή Παπάγο;» Βεβαίως μέχρι στιγμής απάντηση δεν πήραμε. Αναμένουμε.
Ήδη με το Φ 73521/6751/4-3-2016 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σας ζητούν να προτείνετε υπάρχοντες χώρους για φιλοξενία προσφύγων. Αναφέρει επί λέξει «…..να μας γνωρίσουν(οι δήμοι)…… την ενδεχόμενη ύπαρξη άλλων χώρων που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν για το σκοπό αυτό….».
Η τοπική μας κοινωνία που δεν διέπεται από ρατσιστικές αντιλήψεις, πιστεύει ότι οι δυστυχείς αυτές υπάρξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη. Ωστόσο επαναλαμβάνουμε ότι οι χώροι προσωρινής διαμονής τους δεν είναι δυνατό να ευρίσκονται εντός του οικιστικού ιστού ή πλησίον σχολείων, πρέπει να είναι μακράν κατοικημένων περιοχών.

Βλέπετε λοιπόν κ. Δήμαρχε ότι εμείς δεν είχαμε σκοπό ούτε να τρομοκρατήσουμε τους συντοπίτες μας, ούτε να τους πούμε ψέματα. Δυστυχώς τις ανακρίβειες για μια ακόμη φορά τις είπατε πάλι εσείς. Να δούμε τώρα τι θα προτείνετε ως χώρους φιλοξενίας προσφύγων για το Χολαργό και τον Παπάγο.

12 σχόλια:

  1. Στο σπίτι του να τους πάρει όλους. Στην Παλλήνη που μένει χωράει πολλούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους μοιραστούν με την Τσικρικώνη-Φλώρου (άλλοτε ΝΔ νυν ΣΥΣΙΖΑΝΕΛ ) στη βίλλα της στο Πικέρμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα,πιστεύετε οτι ο Λιάκος ξέρει τί λέει; Η μήπως ξέρει και το κρύβει,αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε στις εκλογές με τις ευλογίες του ναυάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ARES MARES KOKONARES SYNHUVS ETSI APANTA O ASXETOS ....EINAI DHMARXOS AYTOS???O UIASOS TOY KARAGKIOZH ALLA O O AYGOYROPOYLOS FTAIEI GIA OLH THN KATASTASH AYTOS TON ENEUARYNE KAI O ZHKAS TO PRVTOPALLHKARO TOY SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζώα συριζαίοι σκουλίκια καθάρματα ανθέλληνες πουλήσατε την χώρα στους ισλαμοφασίστες της Σαουδικής Αραβίας και την κάνατε γκέτο δολοφόνων και βιαστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αναδασωση που έγινε σημερα ποιον σκοπό είχε? να αποφευχθει η χρηση του χωρου ως hot spot? γιατι μή μου πείτε οτι τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά για την αγία ελεούσα! τροφή για σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θέλουμε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι θέλουν λαθρομετανάστες και ειδικά οι συριζαίες να τους πάρουν στα σπίτια τους μαζί με τις γυναίκες τους και τα κορίτσια τους . Κύριε Τίγκα με μισόλογα και λόγια του καναπέ δεν γίνετε τίποτα . Εάν έχεις πάρει είδηση έχει γίνει μεγάλη αλλοίωση πληθυσμού . Η Ελλάδα έχει χαθεί και οι Στρατηγοί αδιαφορούν προκλητικά . Ντροπή τους . ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ . Ειδικά η σημερινή Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ΔΕΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι θέλουν λαθρομετανάστες και ειδικά οι συριζαίες να τους πάρουν στα σπίτια τους μαζί με τις γυναίκες τους και τα κορίτσια τους . Κύριε Τίγκα με μισόλογα και λόγια του καναπέ δεν γίνετε τίποτα . Εάν έχεις πάρει είδηση έχει γίνει μεγάλη αλλοίωση πληθυσμού . Η Ελλάδα έχει χαθεί και οι Στρατηγοί αδιαφορούν προκλητικά . Ντροπή τους . ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ . Ειδικά η σημερινή Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ΔΕΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου κάνει άσχημη εντύπωση οι Κεχρήδες και οι άλλοι που βρίσκονται γιατί κρύβονται ..................... φωνάξτε ρε φωνάξτε . Δεν θέλουμε να γίνει ο Χολαργός γκέτο δολοφόνων και βιαστών λαθραίων εγκληματικών συμμοριών . ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της χώρας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ στις ....... καφετέριες Χολαργού απολαμβάνουν τον καφέ τους όλοι αυτοί οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ Χολαργού Παπάγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή