Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΑ, Ο ΔΕ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!....
     

ΠΟΥΤΙΝ ( ΠΟΥ(Σ)ΤΙΝ εμείς τον λέμε για την π@@στιά που έκανε στην Κύπρο) ΚΑΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΓΧΟΜΕΝΟΙ (ο ΠΟΥΤΙΝ είχε παντρευτεί Εβραία και το τσιράκι του ο Μεντβεντεβ είναι ορίτζηναλ Εβραίος …που βαφτίστηκε Χριστιανός) –Η μισή ΡΩΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !- Απίστευτες λίστες!Όλα τα πόστα (Τράπεζες-Τύπος κ.λ.π. είναι πιασμένα από Σιωνιστές! )


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!
( Και ξεχάστε το παραμύθι για… το γένος των ξανθών που θα σώσει τους ΄Ελληνες και θα πάρει την Πόλη…που θα μας τη δώσει!

Ορισμένοι βαυκαλίζονται στην ιδέα ότι θα μας σώσει το ξανθό γένος, δηλαδή οι Ρώσοι. Χωρίς να έχουμε καμία εχθρότητα προς αυτούς...



νομίζουμε ότι και αυτοί -όπως και εμείς οι Ελληνες-είναι εξ ίσου ή και περισσοτερο υπόδουλοι στην Εβραική 'νομενκλατούτα' και πλουτοκρατία .Επομένως οι Ρώσοι πρέπει να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους για να επιζήσουν.

Προπαγάνδα και ΜΜΕ στη εποχή του Γέλτσιν (σύζυγος εβραίας), ο οποίος «δημοκρατικοποίησε την Ρωσία»
Υπεύθυνος του Γραφείου της Κυβέρνησης για τα ΜΜΕ - Γκριζουνόβ (εβραίος)


Οι μεγαλύτερες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας :
«Izvestia» - Γκολεμπιόβσκι (εβραίος)
«Komsomolskaya Pravda" - Φρόνιν (εβραίος)
«Murkowski Komsomοlets» - Γούσεβ (εβραίος)
«Argoumenti & Facti» - Σταρκόβ (εβραίος)
«Troud» - Ποτάποβ (εβραίος)
«Moskovskie Νovosti» - Καρπίνσκι (εβραίος)
«Kommersant» - Γιάκοβλεβ (εβραίος)
«Novij Vzgliad» - Ντόντολεβ (εβραίος)
«Nezavisimaja Gazeta» - Τρετιακόβ (εβραίος)
«Vechernaja Moskva» - Λίσιν (εβραίος)
«Literatournaja Gazeta» - Ουνταλτσόβ (εβραίος)
«Glasnost» - Ιζιούμοβ (εβραίος)
«Sobesednik» - Κοζλόβ (εβραίος)
«Selskaja Zizn» - Χαρλάμοβ (εβραίος)
«Sovershenno Secretno» - Μποροβίκ (εβραίος)


Τηλεόραση:
Κρατικό ΡαδιοΤηλεόραση «Ostankino» - Γιάκοβλεβ (εβραίος)
Ρώσικη Τηλε-Ράδιο εταιρία - Παπτσόβ (εβραίος)
Β. Γκουσίνσκι (εβραίος) - πλουσιότερος άνθρωπος των ΜΜΕ Ρωσίας, τηλεκανάλια RTVi και NTV, ειδησεογραφικό κανάλι και ιστοσελίδα NEWSru, ειδησεογραφική εταιρία Media-Most, χρηματοδότηση αριστερού «αντιρατσιστικού» ραδιοσταθμού Έχο Μοσκβί, εμπλέκεται σε οικονομικές απάτες και πολιτικά σκάνδαλα, φανατικός σιωνιστής.
Α. Κάλλερ (εβραίος) - πρώην διευθυντής του της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών έργων, ιδιοκτήτης τηλεκαναλιού ΑΒ-ΤV, παραγωγές σόου, μουσικές παραγωγές, διαφημίσεων κλπ.
Εποχή του Γέλτσιν από το 1996 μέχρι 1999, δηλ. η λεγόμενη εποχή «των επτά τραπεζιτών».


Να παρουσιαστούν στοιχεία δεν έχει νόημα. Την Ρωσία την Κυβερνούσαν ουσιαστικά επτά τραπεζίτες: Άβεν, Μπερεζόβσκι, Γκουσίνσκι, Ποτάνιν, Σμολένσκι, Φρίντμαν, Χοδορκόβσκι (οι έξι -εβραίοι, ο Ποτάνιν - .Συμμετείχαν μαζί τους στην διακυβέρνηση/ληστεία επίσης οι εβραίοι επικεφαλής του Γραφείου του Υπουργείου του Προέδρου : ο Τσουμπάϊς, ο Βολόσιν και η Κόρη του Προέδρου (κόρη εβραίας, δηλ. εβραία).
Εποχή του «πατριώτη Πούτιν», (σύζυγος εβραίας), από 1999 και μετά
Πρόεδρος της Κυβέρνησης - Φραντκόβ (εβραίος)
Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρίας Ενέργειας - Τσουμπάϊς (εβραίος)
Πρόεδρος της Κρατικής μεγαλύτερης παγκοσμίως πλέον Εταιρίας «Γάζπρόμ» - Μίλλερ (εβραίος)Είναι αυτός που μας κουβαλιέται συχνά στην Αθήνα για τα πετρέλαιά μας!


Η οικονομική ολιγαρχία της Ρώσικης Ομοσπονδίας (από το περιοδικό «Φόρμπς» για το 200
Μ. Πρόχοροβ - ρώσος
Ρ. Αμπραμόβιτς - εβραίος
Μ. Φρίντμαν - εβραίος
Ο. Ντεριπάσκα - εβραίος
Ε. Μπατούρινα (σύζυγος εβραίου δημάρχου της Μόσχας) - εβραία
Μπ. Μπερεζόβσκι - εβραίος
Β. Αλικπέροβ - αζέρος, δηλ. τούρκος
Α. Τσουμπάϊς - εβραίος
Σ. Κερίμοβ - τουρκογενείς
Β. Ποτάνιν - ρώσος ή αρμένιος
Α. Ουσμάνοβ - τουρκογενείς
Β. Λίσιν - εβραίος
Β. Γκουσίνσκι (ΜΜΕ) –εβραίος


Πάντως από τους 100 πλουσιοτέρους «νέους Ρώσους» μόνο περίπου το 40% είναι εθνικά ρώσοι, 30% είναι εβραίοι (από σύνολο πληθυσμού 1,50-2,00%), και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τουρκογενείς.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι εβραίοι, εκτός από το ρώσικο,έχουν και δεύτερο διαβατήριο, ή του Ισραήλ ή των ΗΠΑ.


Μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας
Στην εποχή του Πούτιν ανακοινώνεται ότι όλα τα ΜΜΕ πλέον θα συγκεντρώνονται στα χέρια του Κράτους. Ποιος ελέγχει το Κράτος;


Απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας δίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες γίνονται «διάλογοι» και «αναλύσεις» για τα καυτά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των καναλιών βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, οι παρουσιαστές είναι «κατά τύχη» όλοι εβραίοι, που, φυσικά, προσκαλούν τους ανάλογους «ειδικούς» και «αναλυτές».


Η παρακάτω κατάσταση είναι από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, που ανήκουν κατά μεγάλο μερίδιο στο εβραιοελεγχόμενο Κράτος:


«Vremena» - παρουσιαστής Πόζνερ (εβραίος)
«Κ Βarierou» - παρουσιαστής Σολοβιόβ (εβραίος)
«Voskresnij Vecher» - παρουσιαστής Σολοβιόβ ) εβραίος)
«Chto Delat» - Τρετιακόβ (εβραίος)
«Tem Vremenem» - Αρχάνγκελσκι (εβραίος)
«Koultournaja Revoliotsija» - Σβιντκόϊ (εβραίος)
«Viorsti» - Μλέτσιν (εβραίος)
«Nedelia» - Μακσίμοβσκαια (εβραίος)


Στον Πούτιν έχει «ανατεθεί» από τον παγκόσμιο εβραϊσμό ακριβώς ο ίδιος ρόλο που έπαιξε και ο ελεγχόμενος και βαλτός Στάλιν. Έχετε να πείτε τίποτε; 


Τα απίστευτα δείνα και η γενοκτονία του Ρώσικου λαού στα χρόνια μέχρι το 1941, σήμερα φορτώνονται από όλους στον «κακό Στάλιν», «ξεχνώντας» ποιοι δημιούργησαν και πραγματικά έλεγχαν το κομμουνιστικό σατανικό κράτος.
Ακριβώς τον ίδιο ρόλο, της βαλτής μαριονέτας δηλ., προορίσθηκε να παίξει και ο Πούτιν. 


Η «ιστορία» θα του καταλογίσει την απίστευτη ληστεία του πλούτου της χώρας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Στάλιν, όπως και του Πούτιν, ήταν εβραία.Φαίνεται ότι οι σκοτεινοί κύκλοι «ξέρουν να επιλέγουν» τους κατάλληλους για να μην μπορούν οι «εκλεκτοί» να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους.

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ... Τα πάντα είναι επί γής ελεγχόμενα απο τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ! Κι εμείς, που είμαστε στόχος Νούμερο 1 του σιωνισμού κάνουμε και ονείρατα για τον Πούτιν... Βρε Αγιορίτες καλόγεροι, που τον έχετε τον Πούτιν στα ώπα -ώπα ..τάχα μου πως είναι ορθόδοξος Χριστιανός. Βρε κατάσκοπος δεν εήταν επί ΣΟΒΙΕΤ; Κατάσκοπος και ότργανάκι του Σιωνισμού είναι σήμερα... Θα αλλάξει ο τσόγλανος την προβιά του; ΠΟΥΣΤΙΝ, εμείς πρώτοι δεν αποκαλούμε το λαμόγιο αυτό;

Η εποχή του Μεντβέντεβ
Δεν θα πούμε πολλά, αλλά μόνο ότι ο Μεντβέντεβ είναι εβραίος. Υπάρχουν πληθώρα αποδείξεων για αυτό. Θα σας αναφέρω μόνο ένα: έχω διαβάσει στην ρώσικη εφημερίδα που εκδίδεται στην Κύπρο, μια συνέντευξη της ρωσίδας συζύγου του. Εξομολογείται, λοιπόν, η κυρία αυτή ότι ο Μεντβέντεβ (Μένδελ) είναι εβραίος και ότι αυτή τον ώθησε να «βαπτισθεί χριστιανός, διότι στην Ρωσία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά αν είσαι εβραίος». 


Βέβαια,η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στην Ρωσία ευδοκιμεί πολύ το είδος του Εβραίου.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου