Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ"! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

του Θάνου Τζήμερου
Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ..Δεν υπάρχει «δικαίωμα ασύλου» ως νομική έννοια!

Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο...του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια!
Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.

Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.

Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

τίτλος: δικός μας

1 σχόλιο:

  1. οποτε τα 12 βηματα του κισινγκερ πατανε καλα ,12 step we need only with absolute TIME,each step attributed to a ten years with little deviation 2-3 years,if we take step by step in 20 years will not exist Greeks,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή