Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ RUSSIA TODAY. ΒΙΝΤΕΟ!



Δεν μιλά κανείς από την Τουρκία. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Ενώ η...

 είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, ωστόσο η Άγκυρα τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα

Οι πληροφορίες προέρχονται τόσο από κουρδικές όσο και από ρωσικές πηγές και μάλιστα την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού μεταδίδει το Russia Today και αναφέρεται σε επεισόδιο στην περιοχή του βορείου Ιράκ. 

Προς το παρόν η είδηση μεταδίδεται ως ισχυρισμός Κούρδων ανταρτών που λένε ότι κατέρριψαν τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο το οποίο “χτυπούσε” θέσεις τους στο βόρειο Ιρακ.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την Άγκυρα, ωστόσο σύμφωνα με το RT επιβεβαιώνεται από ρωσικές πηγές, όπως διαβάσαμε…. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jrairRdVCKs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΑΚΙΣΤΕ τους Βρομο Τούρκους ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ και ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ εκατ. ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στα ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ της Μέρκελ και του ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Σύντομα στην Αγία Σοφιά με μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ εκεί κοντά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού όπου έπεσε ο τελευταίος ΑΡΧΟΝΤΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος θα υψώσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και θα ανάψουμε κεριά . Εκεί θα πάρουν το ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή