Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ...

Και ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού μετά τον συνάδελφό του Σταθόπουλο (Αγίας Παρασκευής) πραγματοποιεί εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους πρόσφυγες. Καλεί δε δημότες και κατοίκους να βοηθήσουν. Δείτε το...


Χολαργός, 3 Μαρτίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας και υγιεινής

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του,  καλεί τους κατοίκους του να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας πρόσφυγες που δοκιμάζονται, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, τα οποία θα μοιραστούν σε Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας.
Συγκεκριμένα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα παρακάτω:
-Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1 λίτρου μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία, που να διατηρείται εκτός ψυγείου, γάλα εβαπορέ, βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι (σε φακελάκια).
-Είδη ατομικής υγιεινής: μωρομάντιλα, πάνες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια μιας χρήσης, σερβιέτες, σαπούνια, σαμπουάν.
- Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια.
-Sleeping bags, Αδιάβροχα ενηλίκων (πόντσο), Αδιάβροχα παιδικά, Κάλτσες , (απορροφητικές), Εσώρουχα (από βιοτεχνία), Μάρσιπους για μωρά, Σακίδια πλάτης, Εσώρουχα ισοθερμικά, Θερμικές κουβέρτες επιβίωσης.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνεται καθημερινά από 9.00 έως 14.00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), στους χώρους :
Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού
(Δημαρχιακό Μέγαρο, Περικλέους 55 - τηλ. :  213 2002883, 2132002806),
Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου,
 (Αναστάσεως 90, τηλ.: 213 2027133).
Δημοτικό Πολυιατρείο Χολαργού
(Αγαμέμνονος 6, – τηλ. 210 6561610).
Δημοτικό Πολυιατρείο Παπάγου
(Εθνικής Αμύνης 60, ισόγειο – τηλ. 210 65409002106540760).
Γραφεία Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
(Νευροκοπίου 2-4, ισόγειο – τηλ. 210 6543879).
Επίσης όποιος κάτοικος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, παρακαλούμε να το δηλώσει στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κυρία Λίλα Σουρανή (213 2002805).



Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

46 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΝΕΦΕΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην καταίβει κανείς στην Αθήνα κινδυνεύει . Χάος επικρατεί παντού . Λαθρομετανάστες ληστεύουν όποιον βρουν μπροστά τους . Όποιος πάει Αθήνα η Πειραιά θα το μετανιώσει αλλά θα είναι αργά . Η Πειραιώς είναι γεμάτη από Αφγανούς οι οποίοι σπάνε τα αυτοκίνητα και αρπάζουν τα χρυσαφικά από τις γυναίκες . Αυτά ο Δήμαρχος και το συνάφι του δεν μας τα λέει . Στην Πειραιώς Αφγανοί και άλλοι φωνάζουν από το πρωί ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΖΙΧΑΝΤ . Σύντομα αυτές οι εικόνες χάους θα έρθουν και στον Χολαργό . Δεν υπάρχει λόγίκή σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο Μοναστηράκι φίλε τα ίδια γίνονται . Το μεσημέρι εκατοντάδες από αυτούς φώναζαν τζιχαντ και ο κόσμος έτρεχε σαν τα ποντίκια να κρυφτεί . Κύριε Δήμαρχε αναλαμβάνεις μεγάλες ευθύνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε κράτα την θέση σου μην καταντήσεις σαν τον ξεφτίλα της Αγίας Παρασκευής . Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εκείνους τους έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα,για εκείνους τους συμπολίτες μας που περιμένουν από την εκκλησία φαγητό και ρούχα,για τους ανθρώπους που ζητούν κάτι μπροστά στις εισόδους των super markets ο Δήμαρχος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί.Απλά φωτογραφίζεται όταν συλλέγονται τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς την έχουν τελειώσει την χώρα όλοι αυτοί οι άσχετοι . Ένας Στρατηγός με αρ&#$α και Ελληνική Ψυχή δεν υπάρχει στον Δήμο μας να καταίβει με ένα Πατριωτικό ψηφοδέλτιο και να πάρουμε πίσω την πόλη μας ; Κρίμα γιατί όλοι οι αρχηγοί παρατάξεων είναι ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ . Γυναικούλες τρομαγμένες είναι που κρύβονται . Το ωραίο είναι ότι όλοι αυτοί θέλουν την καρέκλα του Δημάρχου . Σαν δεν ντρέπονται λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Δήμαρχε Λαός χωρίς Όραμα δεν έχει Μέλλον και θα χαθεί στα Τάρταρα της Ιστορίας μαζί με τους Σκοταδιστές της Κολάσεως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι υποχρεωτικό; Όχι, αλλά σε λίγο καιρό, θα το κάνουν και αυτό ''υποχρέωση'' του ΈΛΛΗΝΑ*, να δίνει τρόφιμα και άλλα χρήσιμα, στους μελλοντικούς δήμιούς του!! Πώς; Να σας πω, πώς και πότε...!
    Θα βάλουν Νέο(!) Χαράτσι στην φορολογία και στις συντάξεις, και θα ονομαστεί ''προσφυγικός φόρος επιβίωσης'' !!!
    Πως σας φαίνεται; Περιμένετε έχει και καλύτερο παρακάτω...
    Όποιος καθυστερεί να πληρώσει τον ''προσφυγικό φόρο'', ή δεν τον πληρώνει καθόλου, θα έχει προσαυξήσεις και πρόστιμα!!! Με τον καιρό, θα του κάνουν και... κατάσχεση σε ακίνητα περιουσιακά στοιχεία!! (τώρα που θα δίνουν τα κατασχεμένα ακίνητα...; Μάλλον έχετε απαντήσει ήδη...)
    Ο ''Φόρος'' ΔΕΝ θα είναι ''προσωρινός'', όπως και οι λαθροεισβολείς ΔΕΝ θα είναι και αυτοί... ''προσωρινοί''!!!
    Μπορώ να γράψω και άλλα, αλλά είμαι πεπεισμένος ό,τι έχετε ''πιάσει το νόημα και το πνεύμα'' πολύ καλά, όπως επίσης ξέρω ό,τι έχετε καταλάβει για... ''ποιόν κτυπά η Καμπάνα(;)'' !!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...να σου πώ, δεν κάνεις και κανένα έργο, εκτός από την φωτογράφηση; Εκτός και αν αυτό το τελευταίο είναι, ''ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις ''κατάλαβα'' ποιου ''μπροστινός'' είναι ο ''λάμπης'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον βλέπω και τον κο Δήμαρχο να συναγωνίζεται σε σχόλια τον άλλο κύριο με τις 8 προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έρχονται οι ΛΆΘΡΟΙ στην Πόλη μας!
    Οι υποψήφιοι στις προηγούμενες τοπικές εκλογές που είναι;;;
    Δεν έχουν γνώμη και άποψη;;;
    Δεν θα είναι ''υποψήφιοι'' στις επόμενες εκλογές;;;
    Θα είναι!!! Και εφ΄ όσον θα είναι υποψήφιοι, τότε είναι και υποχρεωμένοι να ''ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ υπΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!"
    Με ευθύτητα και παρρησία! ΕΚΤΟΣ και αν είναι ''ευθυνόφοβοι''!!
    Θα αφήσουν τους ''καρπαζοεισπράκτορες και ερασιτέχνες της πολιτικής να παίξουν μπάλα ανενόχλητοι'';;;
    Μπορούν να αντιδράσουν, για να δουν και οι δημότες ποιοι τέλος πάντων ''αξίζουν'' για την ψήφο τους!!
    Κάποιοι είναι ήδη ξοφλημένοι από τώρα, πάμε ''για άλλα'' το ΄19 !!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών είναι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ . Κρίμα γιατί ψήφισα Κεχρή Νομικό Τούτουζα . Πίστεψα ότι κάτι θα κάνουν . Το ίδιο είναι όλοι τους τίποτε δεν αλλάζει . Θα γεμίσουν τον Χολαργό Λαθρομετανάστες Εγκληματίες και αρρώστιες . Θα καταστρέψουν τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφήστε ρε την ''αλληλεγγύη'' κατά μέρος. Μάθατε μια λέξη... -''αιώνιοι φοιτητές και κομπάρσοι του ΣΦΥΡΙΖΑ''- και μας την κοπανάτε από το πρωϊ ως το άλλο πρωϊ !!
    Με τους ΈΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ρε, τι θα γίνει;
    Κάθε μέρα αφανίζεται μια μικρή πόλη από τις αυτοκτονίες, τα εμφράγματα, την κατάθλιψη και τα εγκεφαλικά, από το άγχος του αβέβαιου και δυσοίωνου ''αύριο'' των ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
    Δεν έχω καιρό, ούτε και την παραμικρή ανησυχία για όλους αυτούς, ας πάνε από εκεί που ήρθαν, ας πάνε στον ''αγύριστο'', ούτε με ενδιαφέρει...! Εμένα με νοιάζουν ΜΟΝΟ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! (και είμαστε λίγοι πλέον)
    Κάθε μέρα ψάχνω για χρήματα, για να πληρώσω φόρους που ΔΕΝ μου αναλογούν, για να βάζουν μερικοί τον χοντρό κώλο τους σε πολυτελείς δερμάτινες καρέκλες, ''φτηνιάρικων και ιδιοτελών θώκων''!!!
    Κάθε βράδυ ΔΕΝ κοιμάμαι, από την αγωνία, αν θα έχω και αύριο εργασία, για να έχω ευρώ να σας πληρώνω ρε, για να πηγαίνετε εσείς να τα δίνετε στους Μογγόλους;;;
    Αφήστε ρε την ''αλληλεγγύη και την ΔΗΘΕΝ φιλανθρωπία'' κατά μέρος, γιατί αν ασθενήσω από όλα αυτά και είμαι ΚΑΙ ανασφάλιστος, θα πάω ''σαν το σκυλί στο αμπέλι''!!!
    Καταλάβατε βλαχοδήμαρχοι όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ...
    ΜΕΝΙΠΠΟς
    (και κάθε ''Μένιππος'' αυτής της χώρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατάλαβες δήμαρχε;
    Eίσαι δήμαρχος Ελλήνων και όχι ''λαθρεπιβατών'', που σε λίγο θα μας ''καβαλήσουν'', αν δεν το έχουν κάνει ήδη!
    Έλληνες δημότες σε ψήφισαν και σε τοποθέτησαν εκεί που είσαι, τίμησε την ψήφο τους, αλλιώς Έλληνες θα σε... ''διώξουν''!!!
    ΜΠΡΑΒΟ φίλε Μένιππε, είμαι και εγώ ''ένας Μένιππος αυτής της χώρας!''
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OI EPAGGELMATIES FOOLISH 'DEN KATALABAINOYN' NEVER @#&%@&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τα βλέπουν οι ψευτοεθνικιστές που τον στηρίζουν αυτά....Έτσι ΑΡΚΑΔΑ; Αντε γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχω γράψει αμέτρητα άρθρα και όλα ΕΠΩΝΥΜΑ (ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ) και χιλιάδες σχόλια για την εισβολή εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ στην Πατρίδα μος που σαν τα κτήνη ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και ΒΙΑΖΟΥΝ ανυπεράσπιστες γυναίκες και μικρά παιδιά . Η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ διότι η αδιαφορία των Νεοελλήνων και η άγνοια δεν έχουν όρια . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ και ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πούλησε την χώρα σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ καιπροσκύνησε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ τσακίζοντας τους Έλληνες με ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΦΟΡΟΥΣ . Στον Δήμο Παπάγου Χολαργού θέλουν να φέρουν εκατοντάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Αφγανούς και να κάνουν την πόλη μας ΓΚΕΤΟ κάθε τριτοκοσμικού εγκληματία . Μόνο εάν υπάρξουν ΕΠΩΝΥΜΕΣ Πατριωτικές Φωνές Αντίστασης και όχι σαν την δική σου την ανώνυμη θα υποχρεώσουν τον Δήμαρχο να σκεφτεί καλλά ότι χιλιάδες κάτοικοι θα αντιδράσουν δυναμικά σε κάθε αντιλαική απόφαση μεταφοράς και στέγασης στον τόπο μας Αφγανών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .Εάν έχεις το θάρρος γράψε ΕΠΩΝΥΜΑ τις απόψεις σου και όχι να κρύβεσαι σαν ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ στην ΤΡΩΓΛΗ σου . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στην ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ την εγκατάσταση εκατοντάδων ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που θα την κάνουν ΓΚΕΤΟ εγκληματικότητος . Δεν θέλουμε θανατηφόρες μολυσματικές αρρώστιες μέσα στα σχολεία μας ΟΥΤΕ συριζαίους κομισάριους και απατεώνες . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνο που γράφει επώνυμα και αποκαλεί τους ξεφτιλισμένους συριζαίους κατοχική ληστοσυμμορία καθαρμάτων δείχνει θάρρος και ότι ο άνθρωπος τους φτείνει κάθε μέρα . Ας έκαναν και άλλοι αυτό που κάνει ο Αλεξόπουλος επώνυμα όμως και όχι να φοβούνται μην χάσουν την δουλίτσα τους όπως εσύ το κομματόσκυλο . Από ότι διάβασα εκεί που λες τους εθνικιστές γατάκια σου το επιστρέφει επώνυμα . Εάν δεν φοβάσαι γράψε την άποψη του επώνυμα εκτός...... και είσαι και εσύ του αναρχοσύριζα οπότε εδώ αλλάζει το σκηνικό . Έξω όλαι οι λαθροεισβολείς από την Πατρίδα μας και συριζαίοι αρουραίοι προστάτες τους . ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δήμαρχε πέραν του ότι είσαι τελείως άχρηστος και ο χειρότερος δήμαρχος που περασε από Χολαργό , θέλεις να καταστρέψεις τελείως την πόλη μας. Πάρτους στο σπίτι σου τους λαθρομετανάστες και τάισε τους εσύ. Για τους έλληνες που πεινάνε και τα παιδιά που λιποθυμάνε στα σχολεία από την πείνα τι έκανες ; Τίποτα βέβαια . Αυτό που σε νοιάζει είναι μόνο η προβολή και τίποτα άλλο. Ζήλεψες τον συνάδελφο της Αγίας Παρασκευής επειδή είναι στην επικαιρότητα και είπες να τον αντιγράψεις για να σε προβάλουν και ΄σενα. Βγάλε καμμιά φωτογραφία όσο είσαι ακόμα στη θεση σου με τις 50άρες γκόμενες και άσε του; Αφγανούς εκί που είναι .Νύχτα θα σε πετάξουμε από το Δημαρχείο . Αντε ουστ από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τους μουσουλμανους τους θέλεις λαθροδήμαρχε . Για το άγαλμα υου Αλέξανδρου που το ξεκινησε ο Αρκαδας και Μπράβο του ούτε κουβέντα. Ουστ από το Χολαργό μαζί με τους Αφγανούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλεξοπουλε μας έχεις ζαλισει. Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκύψε το κεφάλι ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΡΑΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ και έχε τον νου σου γιατί θα σου κατεβάσουν τα παντελόνια όπου σε βρουν οι λαθρο πιθηκοι σου . Ο Αλεξόπουλος έγραψε ένα σχόλιο και ΕΠΩΝΥΜΑ ενώ εσύ κρύβεσαι σαν ΓΑΤΟΥΛΑ που είσαι . ΣΚΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΟΥ Κ&$#Ο και της ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ . Ν.Κ Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σκύψε το κεφάλι ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΡΑΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ και έχε τον νου σου γιατί θα σου κατεβάσουν τα παντελόνια όπου σε βρουν οι λαθρο πιθηκοι σου . Ο Αλεξόπουλος ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ενώ εσύ κρύβεσαι σαν ΓΑΤΟΥΛΑ που είσαι . ΣΚΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΟΥ Κ&$#Ο και της ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ . Ν.Κ Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενοχλήθηκαν τα κομματόσκυλα του ΣΦΥΡΙΖΑ με το σχόλιο του Αλεξόπουλου γιατί τους φτύνει συνέχεια . Οι χέστηδες δεν γράφουν επώνυμα ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοι φίλοι. Είναι παγία τακτική των αναρχοκομμουνιοσυριζέων να εκφράζονται με βρισιές διότι απλά δεν έχουν επιχειρήματα. Ότι λένε είναι παπαγαλία της πλύσεως εγκεφάλου του ινστρούχτορα τους. Η διαλεκτική τους είναι γνωστή και βασίζεται σε ένα μόνο κανόνα. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι φασίστας. Τους έχω καλέσει επανειλημμένα σε ανοιχτή συζήτηση αλλά είναι σαν να καλώ από το υπερπέραν. Αυτός που βρίζει τον Αλεξόπουλο ας έχει τουλάχιστον τον ανδρισμό να το κάνει επώνυμα. Αλλιώς ας το βουλώσει. Για τους μετανάστες δεν θα πω τίποτα διότι τα λόγια τελείωσαν τα βαρέθηκα. Καλώ όλους τους γνωστούς υποστηρικτές των μεταναστών να έχουν τη λεβεντιά ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ να δώσουν έμπρακτο παράδειγμα των όσων προτρέπουν τους άλλους να κάνουν και των όσων υποστηρίζουν. Να δηλώσουν ότι δέχονται να φιλοξενίσουν στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ μιά οικογένεια μεταναστών. Τότε τουλάχιστον θα τους σεβαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγχαρητήρια κύριε Αλεξόπουλε για άλλη μια φορά για τα υπεροχα άρθρα σας και σχόλια . Η Πατρίδα μας αυτή την στιγμή περνάει δύσκολες ώρες και πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε για να μην περάσουν τα σκοτεινά σχέδια ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ισλαμοποίησης της Ελλάδος . Δήμητρα Χαλάνδρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ Blog διευθύνεται από έναν άνθρωπο που σέβομαι,παρ όλον ότι δεν συμφωνώ πάντα μαζί του,αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω για τελευταία φορά την θέση μου έναντι των μεταναστών, λαθραίων και μη. Το 1955 (όχι το 1455) στην Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες είδαν ξαφνικά να γεμίζει η πόλη από κάτι παράξενους ανθρώπους φερομένους από τα βάθη της τουρκίας. Παραξενεύτηκαν αλλά δεν ανησύχησαν. Αυτοί λοιπόν οι μετανάστες ξεκίνησαν τις σφαγές που ξεκλήρισαν τον Ελληνισμό της Πόλης. Οι τούρκοι με διάφορους τρόπους, τερτίπια και βία κατάφεραν να αφανίσουν τους Έλληνες της Ασίας. Τώρα ήρθε η σειρά της μητροπολιτικής Ελλάδος. Οι ξεκληρισμένοι μετανάστες που γεμίζουν ασφυκτικά την Πατρίδα μας είναι κατά ένα μεγάλο μέρος θύματα. Αλλά μαζί με αυτούς έρχονται και οι άλλοι.Οι τούρκοι κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι τον πόλεμο στη Συρία, πρώτον να βάλουν πόδι στο Αιγαίο.Δεύτερον με την πονηρή πολιτική τους και την συνεργασία των ντόπιων (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΏΝ), να είναι στα πρόθυρα μεσοπρόθεσμα, να αλλοιώσου την δημογραφική ταυτότητα της Ελλάδος. Τρίτον με το να μπλοκαριστούν τόσες χιλιάδες εδώ, χωρίς να το θέλουν κάποια στιγμή οι ανάγκες επιβίωσης και η αγανάκτηση θα τους στρέψει εναντίον μας. Τέταρτον όταν θα έλθει εκείνη η ώρα οι τζιχαντιστές, οι οποίοι εισέρχονται μαζί με τους μετανάστες και είναι γνωστό ότι βοηθούνται και υποστηρίζονται από τους τούρκους, με ένα νόημα θα πέσουν επάνω μας. Έτσι οι τουρκοι θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Θα βάλουν πόδι στην Ελλάδα ή έτσι νομίζουν. Το λέω αυτό γιατί εδώ δεν είναι Συρία ή ανατολή. Εδώ είναι Ελλάδα και επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.Επίσης εδώ είναι Χολαργός και Παπάγος. Για να το καταλάβετε θα το γράψω συλλαβιστά. Δ Ε Ν ΘΕ ΛΟΥ ΜΕ - ΜΕ ΤΑ ΝΑ ΣΤΕΣ--Ε ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε Δενδρινέ, Δ Ε Ν Μ Α Σ Ρ Ω Τ Α Ν Ε Ε Α Ν Θ Ε Λ Ο Υ Μ Ε.
    Τους φέρνουνε μόνοι τους. Με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. Οπότε, είτε συλλαβιστά το πούμε είτε όχι, δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες να ακουστούμε.

    Πάντως, διαβάζω σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ότι το Υπ.Οικ. προσανατολίζεται στην απαλλαγή από τον ΦΠΑ σε όσους κάνουν δωρεές υπέρ "αδυνάτων". Δηλαδή, μπορεί να μην έχεις να φας ή να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ αλλά αν σου βρεθεί στον δρόμο σου (λέμε, αν) καμιά μπριζόλα, φέρτη να την φάνε οι λάθρο, και εμείς θα σου επιστρέψουμε τον ΦΠΑ.

    Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι (επιεικώς) αδίστακτοι και επικίνδυνοι, τι άλλο μπορεί να είναι;

    Μαρία Δανάσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Δανάσκου το γνωρίζω ότι δεν μας ρωτάνε. Αλλά ούτε εμείς θα το ανεχθούμε. Δεν λέω λόγια στον αέρα. Θα σας θυμίσω ότι πριν από τρία χρόνια περίπου εμείς διώξαμε τους πακιστανούς παραεμπόρους που γέμιζαν τη Μεσογείων από την Εθνική Άμυνα εως το Νομισματοκοπείο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Έχουμε τον τρόπο αρκεί και οι δημότες να κάνουν το καθήκον τους, προς τον Δήμο τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους. Σας Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Κυρία Δανάσκου το γνωρίζω ότι δεν μας ρωτάνε. Αλλά ούτε εμείς θα το ανεχθούμε. Δεν λέω λόγια στον αέρα. Θα σας θυμίσω ότι πριν από τρία χρόνια περίπου εμείς διώξαμε τους πακιστανούς παραεμπόρους που γέμιζαν τη Μεσογείων από την Εθνική Άμυνα εως το Νομισματοκοπείο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Έχουμε τον τρόπο αρκεί και οι δημότες να κάνουν το καθήκον τους, προς τον Δήμο τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους. Σας Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  31. Mπράβο κε Δενδρινέ, μια χαρά τα είπες και η ιστορική αναδρομή που κάνατε, απεικονίζει την απόλυτη πραγματικότητα!!!
    Μόνο που η ''αριστερή κάμπια''... ΔΕΝ θέλει να θυμόμαστε την Ιστορία μας και τον πολιτισμό μας! -ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ-!!!
    Μπράβο και στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, στην Μ.Δανάσκου, στον Ν.Κ., ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΠΠΟ, στον Α.Θεοδωρακόπουλο και σε όλους τους ''ανώνυμους''- επώνυμους, που σχολιάζουν για την Πατρίδα.
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανδρόνικε σε ευχαριστώ. Η αριστερή κάμπια δεν θέλει να διδασκόμαστε την ιστορία και τον πολιτισμό μας διότι έτσι δημιουργούνται Έλληνες οι οποίοι έχοντας γνώση και κρίση δεν θα πιστεύουν και δεν θα ακολουθού την παρά φύσιν ιδεολογία τους

      Διαγραφή
  32. Όταν κάποιος πριν μερικά χρόνια είχε το θάρρος να υψώσει τον Δικέφαλο Αετό στα κατεστραμένα τείχη της Βασιλεύουσας κοντά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού μαζί με μια ισχυρή ομάδα Ελλήνων Πλοιάρχων , Μηχανικών και μέλη Κατώτερου Πληρώματος αυτό σημαίνει ότι έχει Ψυχή και Καρδιά . Αυτό δημαίνει όταν γράφει άρθρα τους δειλούς και τους αναρχοσυριζαίους τους έχει χεσμένους . Και ακόμη περισσότερο όταν συτός ο άνθρωπος έχει ναυαγήσει δύο φορές και έχει μείνει στην ανοιχτή φουρτουνιασμένη θάλασσα αρκετές μέρες παρέα με τους καρχαρίες . Μην ξαναπιάσης στο βρώμικο στόμα σου τον ΑΡΚΑΔΑ . Ο Ναύκληρος του Αγία Μαρία Θαλασσινή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι άλλο καρβουνο... Είστε για τα πανηγύρια...

      Διαγραφή
  33. Όταν κάποιος πριν μερικά χρόνια είχε το θάρρος να υψώσει τον Δικέφαλο Αετό στα κατεστραμένα τείχη της Βασιλεύουσας κοντά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού μαζί με μια ισχυρή ομάδα Ελλήνων Πλοιάρχων , Μηχανικών και μέλη Κατώτερου Πληρώματος αυτό σημαίνει ότι έχει Ψυχή και Καρδιά . Αυτό σημαίνει ότι όταν γράφει άρθρα , τους δειλούς και τους αναρχοσυριζαίους τους έχει χεσμένους . Και ακόμη περισσότερο όταν συτός ο άνθρωπος έχει ναυαγήσει δύο φορές και έχει μείνει στην ανοιχτή φουρτουνιασμένη θάλασσα αρκετές μέρες παρέα με τους καρχαρίες . Μην ξαναπιάσης στο βρώμικο στόμα σου τον ΑΡΚΑΔΑ . Ο Ναύκληρος του Αγία Μαρία Θαλασσινή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φίλε Ναύκληρε, υποθέτω ότι το βρωμόστομα αυτό είναι του αλβανού!
    τι υποθέτω, προσωπικά είμαι σίγουρος...
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αφιέρωμα στον ζαλισμένο είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχετε πολύ πλάκα... Στον κόσμο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νσ δεις εσύ οι ΣΚΑΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τι πλάκα έχετε και τα κομματόσκυλα που γλύφουν κατουρημένες ποδιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Δήμαρχε εγώ στις προηγούμενες εκλογές σας ψήφισα εάν όμως μας φέρετε λαθρομετανάστες στον Χολαργό και υποκύψετε στους εκβιασμούς της αριστεράς δεν θα σας ξανα ψηφίσω . Για έναν απλό λόγο . Δεν θέλω η πόλη που γεννήθηκα να γίνει γκέτο σαν τον Άγιο Παντελεήμων όπου ο κάθε εγκληματίας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΘΕΑΝΩ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πέρα από τι πιστεύει ο καθένας η αριστερά με δεκάδες ξενόφερτα υπομνήματα εκβιάζει τον Δήμαρχο στο θέμα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Γράψτε όλοι επώνυμα . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ . ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα σχόλια προς τον Δήμαρχο πρέπει να είναι κόσμια κανείς δεν θέλει λαθρο αφγανούς στον Χολαργό . Τ βρώμικο παιχνίδι το παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού . Αυτά τα καθάρματα δεν έχουν Ιερό και όσιο . Είναι η ΧΑΒΟΥΖΑ Χολαργού . Είναι προς το συμφέρον σας κύριε Δήμαρχε να πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στην γκετοποίηση Χολαργού . Θα σας πλησιάσει όλος ο κόσμος .Αλλιώς θα έχετε μεγάλο πρόβλημα . Σε λίγο καιρό η Αττική θα γίνει Κούγκι όπως είπε ο χοντρομπαλάς.Καμμένος . Κώστας Φανερωμένης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στον βαθμό που μετράει η γνώμη μου συμφωνώ και εγώ με τον Κώστα. Ο Δήμαρχος είναι θεσμός και ως τέτοιον πρέπει να τον σεβόμαστε και να του απευθυνόμεθα.Θα κριθεί και εκείνος από τις πράξεις του στην δύσκολη στιγμή. Μπορεί να μας βρει απέναντι του εαν λάβει αποφάσεις που προσβάλουν το κοινό αίσθημα και το καλώς εννοούμενο συμφέρον της πόλης μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να απευθυνόμαστε με άπρεπα, υβριστικά ή προσβλητικά λόγια.Ας μην κάνουμε εμείς αυτό που κάνουν οι συριζέοι οι οποίοι ισοπεδώνουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή