Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ!

γράφει ο Γιάννης Παπαζήσης
δημοσιογράφος-συγγραφέας
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ....


911.471 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΛΕΚΕΔΕΣ .ΤΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 10 ΕΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ .ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...

1 σχόλιο:

  1. ''Παραλάβατε ΕΘΝΟΣ, οίκο ανοχής το μετατρέψατε...και ισλαμικό Χαλιφάτο θα το παραδώσετε''!!!
    Η χώρα βουλιάζει και οι συμπλεγματικοί και ερασιτέχνες του ΣΦΥΡΙΖΑ, αγωνιούν για τα ''οφίτσια'' που επιτέλους(!) απέκτησαν, εξαργυρώνοντας την αναμονή δεκαετιών, στους ''διαδρόμους'' της αριστερής ψευδοθολοκουλτούρας!!!
    Αριστεροί-μεταλλαγμένοι-Διεθνιστές, που εξακολουθούν να εμμένουν με ''ιδεοληπτικό πείσμα'', επαναλαμβάνοντας τα ίδια τραγικά λάθη των ''μπολσεβίκων πατεράδων τους'', χωρίς να ''διδαχθούν'' τίποτα από το ύποπτο παρελθόν τους!!!
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ οι κυβερνώντες της... "αριστεράς(!)και της προόδου", αφού απώλεσαν οριστικά το..."Ηθικό Πλεονέκτημα", απροκάλυπτα πλέον, οδηγούν την χώρα στον όλεθρο, στον χαμό της και τελικά στην εξαφάνισή της, από τον Χάρτη των πολιτισμένων Χριστιανικών κρατών!!!
    "ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή