Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Σκηνές φρίκης και απελπισίας θα ζήσουν οι ελληνικές οικογενειες το...
αμέσως προσεχές διάστημα, βλέποντας υποδομές που λειτουργούν για αυτούς, να καταργούνται και να παραδίδονται στους λαθρομετανάστες και να μετατρέπονται σε μουσουλμανικες συνοικίες! Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, θα καταργηθούν οι παιδικές κατασκηνώσεις προκειμένου να μετατραπούν σε οικισμούς και να φιλοξενηθούν σε αυτές πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά συνολικά 40 χώρους για να κτιστούν ισάριθμες πόλεις και κωμοπόλεις!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το pronews.gr ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, με επιστολή κάνει έκκληση στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας.
 
Όπως αναφέρει, αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και παράλληλα την αντιευρωπαϊκή στάση κάποιων χωρών (που αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες και κλείνουν τα σύνορά τους).
 
Ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει τις επείγουσες ανάγκες στέγασης και σίτισης των προσφύγων και ζητά από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη θετική της εισήγηση προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης οι κατασκηνώσεις για την προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων.
 
Η κυβέρνηση φαίνεται πως με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει ακόμα οργανωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, μετά το κλείσιμο των συνόρων και όσο αυξάνεται διαρκώς ο πληθυσμός των προσφύγων.
 
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα και από την σοκαριστική παραδοχή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλα πως το προσφγυγικό δεν είναι ένα πρόβλημα που θα επιλυθεί σε λίγους μήνες.
 
Δήλωσε χαρακτηριστικά πως το προσφυγικό είναι ένα θέμα που οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια.
 
Και με δεδομένο πως τα σύνορα είναι κλειστά στην Ειδομένη όπου έχουν εγκλωβιστεί περισσότεροι από 10.000 πρόσφυγε, η κυβέρνηση βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρει χώρους φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου