Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΚΟΤΖΙΑΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ... ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ!!!

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου ήρθε στο ελληνικό ΥΠΕΞ και ενώ...

δήλωσε ευθαρσώς δεν θα ρωτάμε  «ποιο είναι το δικό σου νησί; ποιο είναι το δικό μου νησί; Δεν θέτουμε τέτοια θέματα όταν πρόκειται για θέματα διάσωσης», άρα θα μπαίνουμε στα ελληνικά χωρικά ύδατα -δήθεν- για να σώζουμε ανθρώπινες ζωές, με τον δικό μας πολιτικό καραγκιόζη Κοτζιά να το καταπίνει χωρίς να βγάζει άχνα! 
Στο τέλος, απέδωσε τη...μουγκαμάρα του στην...κακή μετάφραση! Συγκεκριμένα, ο Κοτζιάς υποστήριξε πως δεν μεταφράστηκε τέτοια φράση.  
«Εγώ καλού-κακού απάντησα με την ανησυχία ότι μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι αναθεωρητική δύναμη αλλά εμείς όλα αυτά τα ζητήματα τα λύνουμε επί τη βάση του διεθνούς δικαίου». 
Στην επιμονή των δημοσιογράφων ότι η απάντηση ήταν υποτονική ο κ. Κοτζιάς αντέτεινε «δεν είμαστε σε αμφιθέατρο, δεν παίζουμε μποξ, κάνουμε διεθνείς σχέσεις» και επέμεινε πως η πρόθεση του Τσαβούσογλου  ήταν να αποφύγει με μια γενικότητα την απάντηση.
«Δεν αισθάνομαι ότι "γκρίζαρε" τα νησιά» είπε ο κ. Κοτζιάς. 
Αυτός είναι ο ΥΠΕΞ μας! Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι! Αν ξυπνήσουμε μια μέρα και δούμε το τουρκικό πολεμικό σκάφος να έχει μπει στο λιμάνι της Λέσβου με πρόσφυγες, μην μας φανεί παράξενο! Θα είναι επειδή θα τους έχει σώσει η Τουρκία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου