Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΡΕ ΣΕΙΣ...ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ...ΓΑΡΓΑΡΑ: Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕNΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Το Αντιφασιστικό Μαθητικό Μέτωπο Παπάγου έρχεται στην ομώνυμη πόλη μεθαύριο 5 Μαρτίου για να κάνει αντιφασιστική πορεία κατά των...φασιστών της πόλης, κατά της Χρυσής Αυγής και υπέρ των λαθρομεταναστών! Όμως οι τύποι αυτοί δεν βγάζουν άχνα κατά της κυβέρνησης και δη του υπουργού Μουζάλα ο οποίος απαγορεύει σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να μπαίνουν μέσα στα hot spots για να καταγράφουν τι γίνεται εκεί μέσα! Γι' αυτό τον πρωτοφανή...

φασισμό δε λέτε τίποτε ρε τσίφτηδες; Γιατί τον κάνετε γαργάρα; Αν φέρονται άσχημα και ρατσιστικά στους μετανάστες μέσα στα hot spots δεν σας νοιάζει;  
 Ιδού τι λέει η είδηση: απαγορεύεται στο εξής η είσοδος σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, αναφέρεται το εξής:

«Κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές των Κέντρων Υποδοχής τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν θα δίδονται άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, προκειμένου να εισέρχονται στους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες,  μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» καταλήγει η ανακοίνωση. 

-

1 σχόλιο:

  1. Κάτι τσογλανάκια είναι, τώρα αν φέρουν και κουκουλοφόρους από τα Εξάρχεια, αυτό μένει να το διαπιστώσουμε σε λίγες ώρες.
    Βεβαίως, θα το διαπιστώσουμε όταν δούμε οχήματα, κάδους, και ποιος ξέρει τι άλλο, να παραδίδονται στις φλόγες των μολότωφ!!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή