Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ: "ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑΥΛΩΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΡΑΜΠΑΤ (ΜΑΡΟΚΟ) ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (;;;) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Στο μπλοκ, του οποίου το link σας βάζουμε εδώ δίπλα (http://astrolabor.blogspot.gr/2016/03/blog-post_1.html#more) υπάρχει ένα σχόλιο που προκαλεί εντύπωση. Παρακαλώ προσέξτε το, σας το έχουμε φωτογραφίσει....




"Όμως κανένας κερατάς από τους σιχαμένους Εταίρους μας δεν λέει πώς οι Μαροκινοί έρχονται και μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας; Οι τουρκικές αερογραμμές έχουν το εισιτήριο Ραμπάτ-Κωνσταντινούπολη μόνον 20-25 ευρώ κατ' άτομο. Το καταλάβατε αυτό??? Γι'΄αυτό αυτή η χώρα πρέπει να καταστραφεί μια για πάντα...είναι η κύρια αιτία του λαθρομεταναστευτικού. Τέλος. 

Η πληροφορία είναι σοκαριστική, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί διότι, αν γίνεται κάτι τέτοιο, θα γίνεται εκτός των καθιερωμένων τουρκικών δρομολογίων. Θα πρέπει δηλ. να ναυλώνονται αεροπλάνα που με 20-25 ευρώ κατ΄άτομο να φέρνουν ,με το...τσουβάλι τους μετανάστες από το Μαρόκο και να τους προωθούν. Είναι αδύνατον να έρχονται οι λάθροι μαζί με τις αερογραμμές που φέρνουν και τους υπόλοιπους πολίτες.
Άλλο μήνυμα που λάβαμε για το ίδιο θέμα από αναγνώστη μας, αναφέρει: 

Μάκη καλημέρα και καλό μήνα. 
Διάβασα κάπου ότι η (.....αναφέρει το όνομα) που είναι η κρατική αεροπορική εταιρεία της τουρκίας έχει εισιτήρια από  το Ραμπάτ του  Μαρόκου σε Κωνσταντινούπολη 20 με 25 ευρώ. 
Αν αυτό αληθεύει σημαίνει ότι καλεί κόσμο να πάει σχεδόν τζάμπα στην Τουρκία και μετά να παραστήσει τον λαθρο για να έρθει στην Ελλάδα. 
Κι αν το κάνει αυτό με το Μαρόκο θα το κάνει και με άλλες χώρες. 
Αν αυτό ισχύει θα γίνει φασαρία. Γιατί εφόσον είναι κρατική θα σημαίνει ότι είναι η κυβέρνηση σ' αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου