Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΟΥΤΖΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Μπρύτζος βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά όπου γίνεται...κόλαση με τους λαθρομετανάστες. Δείτε πώς αποτυπώνει τις εντυπώσεις του....
"Έτυχε να βρεθώ σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και πραγματικά ένιωσα...


συγκλονισμένος και αηδιασμένος, με το θέαμα όπου αντίκρυσα.. Εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει απάνω στην πλατεία Καραϊσκάκη, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά. Ένα τσούρμο κόσμος, στιβαγμένος ο ένας πάνω στον άλλον στο πιο κεντρικό σημείο του λιμανιού. Το συναίσθημα του θεάματος; Ανατριχίλα και μόνο! Σκηνές στημένες πρόχειρα, ρούχα κρεμασμένα σε σχοινιά πιασμένα σε δέντρα, σκουπίδια παντού! Που θα πανε όλοι αυτοί; Που είναι η υποτιθέμενη πρόνοια της Κυβερνησης τώρα; Τι κάνετε κύριε Πρωθυπουργέ; Όλοι αυτοί οι αλλόθρησκοι, πόσες ασθένειες φέρνουν μαζί τους; Όταν τους τελειώσουν τα όσα λεφτά τους και πεινάσουν, από ποιους θα κλέψουν; Τα πράγματα συνέλληνες είναι δύσκολα! Πρέπει να φύγουν όλοι άμεσα από την Ελλάδα μας! Γι' αυτό εγώ καλώ όλους εσάς, να προβληματίστειτε, να δράσετε συνετά και υπεύθυνα στις επερχόμενες εκλογές και να συστρατευτειτε με το ΛΑ.Ο.Σ.
Ας ξεκινήσει επιτέλους αυτός ο τόπος να ξεβρωμίζει και οι Ελληνες να νιώθουν πάλι περήφανοι όπως άλλοτε για την πατρίδα τους!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου