Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ 56.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕ "GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ"

Το είχαμε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια. Με τον Βύρωνα Πολύδωρα να το δηλώνει σε συνέντευξή του: "Οι δανειστές θέλουν συγκεκριμένο αριθμό νεκρών συνταξιούχων. Έκανε λόγο για 56.000 συνταξιούχους! Το...

δημοσίευμά μας  έγινε στις 6 Απριλίου του 2014. Όταν ο Τσίπρας φώναζε Go Back κυρία Μέρκελ"! Και ενώ ήξερε το σχέδιο των οικο0νομικών δολοφόνων της χώρας για την εξόντωση του λαού, ενώ το ίδιο αποκαλύφθηκε με την τηλεφωνική συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου, αντί να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να στείλει στο διάολο το ΔΝΤ, θα ξανασφάξει τον λαό. 
Δείτε τι αποκαλύπταμε πριν από 2 χρόνια:
Μέχρι και λογαριασμό των νεκρών κατ'  έτος θα δίνουμε στην τρόικα και τους δανειστές μας!!!
Γι' αυτό εξαθλιώνουν τον κοσμάκη με την κατάργηση της δημόσιας πρωτοβάθμιας υγείας! Γι' αυτό τα νοσοκομεία υπολειτουργούν και οι συμβάσεις με τους γιατρούς διαλύονται. Γι' αυτό τα κάνει όλα αυτά ο Γεωργιάδης. Δίνει λογαριασμό νεκρών και στους δανειστές μας!!!
Για να πιστοποιηθεί αυτό που έλεγε ο προηγούμενος υπουργός Υγείας Λοβέρδος"δεν πεθαίνουν κιόλας οι ηλικιωμένοι. Ζούν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους" .
Δείτε το βίντεο:


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/NQsCI_wZtl0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Τώρα όμως με την τρόικα βρέθηκε η λύση για την εξόντωση των συνταξιούχων. Κι έτσι θα λύσουν το ασφαλιστικό!
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας στον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο, 56.000 νεκρούς συνταξιούχους ζητούν οι δανειστές κατ' έτος από την κυβέρνηση!
Το καταλάβατε λοπόν πώς υπηρετούν οι δικοί μας τους τοκογλύφους-εγκληματίες;
Με το να δίνουν και λογαριασμό νεκρών συνταξιούχων!!! 56.000 νεκροί συνταξιούχοι κατ' έτος!
Πηγαίνετε να ψηφίσετε  αυτούς που θα φροντίσουν να σας εξοντώσουν μια ώρα αρχύτερα! 

1 σχόλιο:


  1. Alexandros Patridas
    5 ώρες ·
    αξιζει να σωθει αυτη η ...Ελλαδα!!!Αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη τι μπορει θετικο και καλο να υπαρξει????Αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι στο κουκουλωμα τα μεσα ενημερωσης και οι κυβερνησεις μας ειναι παγκοσμια οι κορυφαιοι στο ειδος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή