Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΣΟΚ! Ο ISIS ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

Καλή συνδιαμονή με τους μαχητές του ISIS, πατριώτες!

Βλέποντας ότι χάνεται ο πόλεμος για τους Έλληνες κουμουνιστές στον...


εμφύλιο, πολλοί από αυτούς και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, έφυγαν οικειοθελώς ως πρόσφυγες εκτός Ελλάδας, σε Ρωσία Ρουμανία Γεωργία ΦΥΡΟΜ κτλ φοβούμενοι τα αντίποινα.

Βλέποντας ότι χάνεται ο πόλεμος για τους φασίστες του Χίτλερ, πολλοί από αυτούς έφυγαν εκτός Γερμανίας για να αποφύγουν και αυτοί τα αντίποινα. Πολλοί ναζί διέφυγαν στην Αργεντινή όπου ο τότε πρόεδρος της Αργεντινής Χουάν Περόν τους προστάτευε.

Είναι σύνηθες και φυσιολογικό, όταν ανατρέπονται οι ισορροπίες σε έναν πόλεμο, οι χαμένοι να παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς.

Αυτό έγινε και με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Από την στιγμή που άρχισε η αντίστροφη πορεία και ηττήθηκε ο ελληνικός στρατός, ήταν φυσιολογικό να στραφούν οι Τούρκοι και εναντίον των ελληνικών πληθυσμών.

Σήμερα αυτό που βλέπουμε ως αύξηση των προσφύγων από την Συρία, είναι η επανάληψη των παραπάνω.

Χάνεται ο πόλεμος για τους μαχητές και τους οπαδούς του ισλαμικού κράτους στην Συρία και όλοι μαζί με την κάλυψη της συμμάχους τους Τουρκίας, διευκολύνονται να φύγουν εκτός Συρίας για να αποφύγουν αντίποινα από τον Ασάντ.

Η ΦΥΡΟΜ έχει την δυνατότητα να διαχωρίζει τους πρόσφυγες ακόμη και από ποια περιοχή της Συρίας κατάγονται, εν αντιθέσει με εμάς που δεν μπορούσαμε να διαχωρίσουμε τους μετανάστες από τους πρόσφυγες.

Καταλήγω ότι μάλλον είμαστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι και στο προσφυγικό.
Και νομίζουμε ότι προστατεύουμε κατατρεγμένους από το ισλαμικό Κράτος, ενώ το πιθανότερο είναι να πρόκειται για φιλότουρκους, ίσις, τουρκομάνους κτλ οπαδών και μαχητών του ισλαμικού αποκεφαλιστάν, οι οποίοι φεύγουν κατά χιλιάδες θέλοντας να αποφύγουν τα αντίποινα του Ασάντ και των Ρώσων, όπως ακριβώς έκαναν και οι Έλληνες στις Μικράς Ασίας οι ναζιστές της Γερμανίας οι Έλληνες κουμουνιστές, αλλά και κάθε ένας που βλέπει ότι από νικητής μετατρέπεται σε ηττημένο.

Τα παραπάνω αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι της ΕΕ και είναι φυσιολογικό όχι μόνο να μην δεχτούν ανοικτά σύνορα για τους πρόσφυγες, αλλά και αν κάποιους από αυτούς δεχτούν να φιλοξενήσουν, αυτοί θα είναι κατόπιν αυστηρής διαλογής… με ό,τι σημαίνει αυτό για την ποιότητα και τους σκοπούς των υπολοίπων που θα μείνουν σε εμάς.
Μάλιστα, οι "αλληλέγγυοι εταίροι" μας το δήλωσαν ξεκάθαρα: "Να θυσιαστεί η Ελλάδα για να γλιτώσει η Ευρώπη".
Υπάρχει, άραγε, κάτι που δεν καταλαβαίνουμε μετά από αυτό;

Καλή συνδιαμονή με τους μαχητές του ISIS.
Γι αυτό γελάει πονηρά... ο Νταβούτογλου.
Αλαχ ου Ακμπάρ... 

Α, και να μην ξεχάσω...επειδή κάποιοι σας έπεισαν ότι είστε εκτός από απατεώνες και ρατσιστές... Τον ρατσισμό θα τον μάθετε μέχρι το κόκκαλο:

  • Όταν θα έρθουν και θα βιάσουν την κόρη, τον γιό και την γυναίκα σας, να τους ρωτήσετε αν έμειναν ικανοποιημένοι... Κι αν σας απαντήσουν όχι, αφού δείρετε την οικογενειά σας, να τους προσφέρετε και τον δικό σας... πισινό...
  • Όταν θα έρθουν για να σας ληστέψουν μέσα στο σπίτι σας, μην ξεχάσετε να τους δώσετε και όσα κρυμμένα δεν βρούνε...
  • Και, επίσης, όταν θα ετοιμάζονται να σας πάρουν το κεφάλι, μην ξεχάσετε να τους προσφέρετε ένα μπουκάλι δροσερό νερό, για να πιούνε και να πλύνουν τα χέρια τους μετά τον αποκεφαλισμό σας...
Και μην τολμήσετε να αναρωτηθείτε γιατί θα συμβούν όλα αυτά. Την απάντηση την γνωρίζετε ήδη: Επειδή δεν τολμήσατε να υπεραπιστείτε τους εαυτούς σας, την οικογένειά σας και την πατρίδα σας, όταν μπορούσατε...
Επειδή δεν καταλάβατε ότι δεν υπάρχει ηθική και δίκαιο, αλλά υπάρχει μόνο η ηθική και το δίκαιο του ισχυρού...


Στριλιγκάς Γιάννης 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου