Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗN ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ...ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ!

Αναγνώστες επικοινώνησαν μαζί μας και μάς ζήτησαν να...


αναδημοσιεύσουμε το άρθρο του Παναγιώτη Αλεξόπουλου της 22ας Νοεμβρίου 2014, με τίτλο "Συγχαρητήρια Μαυογυαλούροι. Βολευτήκατε όλοι σας". 
Το άρθρο δεν το αναδημοσιεύουμε. Όσοι θέλουν μπορούν να το ξαναθυμηθούν πατώντας κλίκ σε αυτό τον σύνδεσμο. Δεν χρειάζεται να καταφερθούμε εναντίον του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, όπως έκαναν οι αναγνώστες μας. Για να μην φανεί όμως ότι κάνουμε πλάτες σε οποιονδήποτε ή ότι..θάβουμε ειδήσεις και ό,τι μάς αιτούνται αναγνώστες μας, περιοριζόμαστε να υπενθυμίσουμε ότι τότε, πριν από ενάμισι χρόνο ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος κατηγορούσε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αποστολόπουλο και τη δημοτική αρχή ως "μαυρογυαλούρους"!
Έγραφε χαρακτηριστικά: "Η σημερινή Δημοτική Αρχή αποτελείται από ένα μείγμα-συνασπισμό σημιτικών, βενιζελικών και αποτυχημένων της ΝΔ στελεχών οι οποίοι από θέση ισχύος λοιδορούν την πλειοψηφία των κατοίκων....
....Κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα στο Δημαρχείο και μετέτρεψαν τον Δήμο σε τσιφλίκι μιας προνομιούχου ομάδας ελίτ (κλίκας) η οποία ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα λίγων υποτακτικών τους".
Από την δριμεία κριτική του δεν γλίτωσε ούτε η αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας το σύνολο της δημοτικής αρχής "Ραγιάδες, Εφιάλτες και Μαυρογυαλούρους"!
Με εκείνο το άρθρο και τους χαρακτηρισμούς του Παναγιώτη Αλεξόπουλου δεν συμφωνήσαμε, άλλωστε τη διαφωνία μας είχαμε προβάλλει στον πρόλογο του άρθρου. Υπερθεματίζαμε όμως στο θάρρος της γνώμης του συντάκτη και της ελεύθερης έκφρασης της άποψής του μέσα από την εφημερίδα μας.
‘Έρχονται λοιπόν σήμερα αναγνώστες μας να επισημάνουν ότι ο κ. Αλεξόπουλος συντάχθηκε και στοιχήθηκε πίσω από αυτούς που χαρακτήριζε «μαυρογυαλούρους»!
Αφορμή για την κριτική σε βάρος του Αλεξόπουλου, αποτέλεσε η εκλογή του στο ΔΣ της Τοπικής ΝΔ Παπάγου-Χολαργού και μάλιστα  στην 3η θέση!

Ο.Κ. κύριοι αναγνώστες μας, προβάλλαμε τις απόψεις σας. Δεν παίρνουμε καμία θέση σε βάρος του Παναγιώτη Αλεξόπουλου. Ελεύθερος είναι να κάνει ό,τι θέλει. Δικαίωμά του.
Αυτό που μπορούμε να πούμε για μας, είναι ότι σε αυτή την εφημερίδα αισθανόμαστε ελεύθεροι και όχι κομματόσκυλα ή επί το επιεικέστερο υπηρέτες  των κομμάτων. Δεν ανήκουμε σε κανένα κομματικό μαντρί και μπορούμε λεύτερα να τα χώνουμε σε όλα τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους!  
Στέλνουμε… χαιρετίσματα στην εξουσία και στους μαυρογυαλούρους!


Υ.Γ. Από ΄δω και στο εξής βέβαια, που ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος αποφάσισε να μπει σε κομματικό μαντρί, αν και φίλος μας, όταν χρειαστεί θα υποστεί και τη σκληρή κριτική μας!

31 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Μάκη Βραχιολίδη έψαξες πολύ και τον βρήκες τον ένοχο του σημερινού σάπιου πολιτικού συστήματος .Πως τα κατάφερες έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γραπτά μένουν. Μπράβο στον κ. Βραχιολίδη που ξεμπροστιάζει τους κωλοτούμπες.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα κύριε Βραχιολίδη και σε όλους τους αναγνώστες σου . Σε γνωρίζω πολλά χρόνια από την εποχή της Δημαρχίας Σκούρτη . Μένω στην ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ της οδού Αρκαδίου και γνωρίζω τον Αλεξόπουλου από τις επιτροπές κατοίκων . Γράφω πρωί γιατί κάθε πρωί διαβάζω το site σου πριν πάω στην δουλειά μου . Ο Αλεξόπουλος είχε κάνει το Δημαρχείο Χολαργού επί Σκούρτη άνω κάτω με εκατοντάδες κατοίκους (έχω όλες τις τοπικές εφημερίδες και ειδικά τις 30 ΗΜΕΡΕΣ) με αποκορύφωμα την παράνομη καυασκευή του τένις στον Υμηττό (500 περίπου Δημότες) και την σπασμένη προτομή του Περικλή (αυτός ξεκίνησε την κατασκευή του Περικλή στον Χολαργό και όχι εσύ) Ο Αλεξόπουλος στήριξε τον Νικολάου όσο κανένας και ταυτόχρονα του έκανε πολύ σκληρή κριτική σε πολλά θέματα όπως τότε που σε είχε ταράξει στις μηνύσεις ήταν ο μόνος που σε είχε στηρίξει δημόσια στα ΔΣ . Πριν από λίγα χρόνια όταν πάλι σε είχαν στριμώξει στο ΑΤ Χολαργού με το αυτόφωρο εσύ μας έλεγες ότι ήταν ο μόνος που στάθηκε δίπλα σου έξω από το ΑΤ πολλές ώρες . Το άρθρο του Αλεξόπουλου εμένα με εκφράζει απόλυτα και είναι ο μόνος που γράφει με αυτόν τον τρόπο ελεύθερα χωρίς να φοβάται κανέναν . Εάν επέστρεψε αυτό σημαίνει ότι θα τον αμολουθήσουν πολλοί . Ο χρόνος θα δείξει πολλά . Και μια τελευταία ερώτηση το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ποιός το ξεκίνησε ; Εάν θέλεις μας λες . ΔΚ από την βομβαρδισμένη Αρκαδίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημένε Αρκά που κάθεσαι και γράφεις σχόλια υπέρ του εαυτού σου...

      Διαγραφή
  3. Ξέχασα να σου ζητήσω κάτι .Εάν θέλεις γράψε δύο λόγια αν έχεις χρόνο και για την Αρκαδίου γιατί η κατάσταση είναι τραγική και θα σκοτωθεί κανένας άνθρωπος. Ευχαριστώ . Δ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν υπογράφεις με τα πραγματικά αρχικά σου; Π.Α.

      Διαγραφή
  4. Βρήκες ένοχο να φορτώσεις τις κωλοτούμπες του κάθε απατεώνα πολιτικάντη. Μόνο και μόνο που ανακίνησε το θεμα του Αλέξανδρου του αξίζουν συγχαρητήρια. Καλά έκανε και επέστρεψε. Προχώρα κε Αλεξόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Προχώρα κ.Αλεξόπουλε" έγραψε ο Αλεξόπουλος στον εαυτό του!

      Διαγραφή
  5. Εσύ φίλε μου κύριε Μάκη μου και τον σκύλο σου μια μέρα θα βγάλεις στην σέντρα γιατί τρώει πολλές μνημονιακές σκυλοτροφές . Δεν μας βγάζεις ξανά και εκείνες τις φωτογραφίες σου με την Δούρου αγκαλιά να τις ξαναδούμε ; Εάν πράγματι βγήκε τρίτος όπως λες , δεν το γνωρίζω γιατί δεν ψήφισα , την επόμενη φορά θα βγει πρώτος και με μεγάλη διαφορά . Καλύτερη διαφήμιση δεν πιστεύω να έχεις κάνει σε Δημότη του Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ καημένε Αρκά, άρχισες να φαντασιώνεσαι και πρωτιά. Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι..

      Διαγραφή
    2. Η Θεανώ - Παναγιώτης - Αρκάς..μ

      Διαγραφή
  6. Εσύ φίλε μου κύριε Μάκη μου και τον σκύλο σου μια μέρα θα βγάλεις στην σέντρα γιατί τρώει πολλές μνημονιακές σκυλοτροφές . Δεν μας βγάζεις ξανά και εκείνες τις φωτογραφίες σου με την Δούρου αγκαλιά να τις ξαναδούμε ; Εάν πράγματι βγήκε τρίτος όπως λες , δεν το γνωρίζω γιατί δεν ψήφισα , την επόμενη φορά θα βγει πρώτος και με μεγάλη διαφορά . Καλύτερη διαφήμιση δεν πιστεύω να έχεις κάνει σε Δημότη του Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν πρι δύο με τρία χρόνια σε είχαν τσουβαλιάσει άρον άρον με τις χειροπέδες στο Αστυνομικό τμήμα Χολαργού είχα περάσει από έξω με την μηχανή μου και είδα μόνο τον Αλεξόπουλο και κανέναν άλλον . Μήπως είναι ψέμματα . Δεν λέω το όνομα μου γιατί είμαι υπάλληλος του Δήμου και οι συριζαίοι καραδοκούν . Αυτές τις ειδήσεις γιατί τις θάβεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην σκιάζεσαι την καταχνιά προχώρα τον Μέγα Αλέξανδρο όπως είχαμε πει με εκατοντάδες υπογραφές και άσε τον Βραχιολίδη απ΄έξω . Θα σε ακολουθήσουν πολλοί όπως και τότε . Κρίμα που βγήκες τρίτος . Ούτε εγώ ψήφισα . Την επόμενη φορά θα βγεις πρώτος με πάνω από 1000 ψήφους . Καλό σου έκανε ο Βραχιολίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα λεφτά στοίχισαν τα υπαιθρια όργανα γυμναστικής ποιος πητε τη δουλεια με ποιες διαδικασίες και ποιες ήταν οι προμήθειες. Αν δεν απαντήσει δημόσια ο δήμαρχος θα αναγκαστεί να απαντήσει στον Εισαγγελέα. Ήδη έχει επιληφθεί δικηγορικό γραφείο. Φτάνει πια με τα πεταμένα λεφτά για να τα τσεπωνουν μερικοί μερικοί. Ο κόσμος πεινάει . Αυτό δεν θα περάσει έτσι αν δεν δοθεί απάντηση. Μιλάμε για πολλά λεφτά πεταμένα στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην πάρεις τίποτα από όσα γράφεις φίλε ΑΡΚΑΔΑ . Εγώ για τον Μητσοτάκη χέστηκα και ούτε δίνω σημασία στις μαλακ.ιες του καθενός . Εάν ο Κουκής είναι ξύπνιος και φερθεί σωστά στον κόσμο τότε θα δουν πόσοι θα γραφτούν και πόσους ψήφους θα πάρεις την επόμενη φορά . Εμένα μου αρκεί σε τοπικό επίπεδο να υπάρχουν ισχυρές τοπικές οργανώσεις που να συσπειρώνουν κόσμο δίπλα τους για το καλό όλων μας με πατριωτικές θέσεις . Ο Αλεξόπουλος είχε σταθεί δίπλα στον Τσικρικώνη και τον είχε βοήθήσει σε δύσκολες καταστάσεις . Το ίδιο είχε κάνει και ο τότε πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ [που είχε σαμποτάρει η πρώην Δήμαρχος Αθήνας Μπακογιάννη] στο θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ . ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΝ .ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΚΙ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ . ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Νίκο Κουκή συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην θέση του προέδρου την τοπικής της ΝΔ . Γνώριζα τον πατέρα σας πολλά χρόνια ήταν έντιμος άνθρωπος και πατριώτης . Πιστεύω ότι δεν έχεις το δικαίωμα να αποτύχεις και πρέπει να κάνεις την τοπική Χολαργού την πιο ισχυρή στην Αττική . Πρέπει να φέρεις χιλιάδες γύρω σου και να είσαι ανοικτός σε όλους τους Δημότες και συνεργάσιμος με όλους . Δώσε την αντιπροεδρία στον Αλεξόπουλο και στήριξε τον και ο κόσμος θα το δεχτεί με ευχαρίστηση . Είναι από τους παλιούς χολαργιότες έντιμος και μακριά από συμφέροντα . Έχεις καλή ομάδα γύρω σου για αυτό πολλοί έχουν στεναχωρηθεί . Καλή επιτυχία σε όλους σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί έγινε Αρκάδα, θες να γίνεις Αντιπρόεδρος στους προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες (για να χρησιμοποιήσω δικές σου εκφράσεις)

      Διαγραφή
    2. "Μην πάρεις τίποτα από όσα γράφεις..." έγραψε ο Αλεξόπουλος στον Αλεξόπουλο!!!

      Διαγραφή
  13. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ψηφίσαμε γιατί δεν το ξέρουμε . Καλή επιτυχία Νίκο με τον ΑΡΚΑΔΑ δίπλα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκή έμπλεξες. Εάν αρχίσει να σου λέει την ιστορία με τη σημαία και την Κωνσταντινούπολη μην τον ακούσεις, φύγε τρέχοντας

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια κύριε Βραχιολίδη . Τρομερή δημοσιογραφική επιτυχία . Βρήκες τον ένοχο των δεινών του Ελληνινού λαού . Έχεις φανταστικά αντανακλαστικά . Τα μεγαλοσυμφέροντα στην Μεσογείων δεν τα κτυπάς που έχουν καταπατήσει τα πλαντα . Ούτε ο αστυνόμος Σαίνης να ήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγνώμη ο Σέρλοκ Χολμς ήθελα να πω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεγάλο λάθος οι επιθέσεις σου σε απλούς πολίτες επειδή ανήκουν σε κάποια τοπική . ΘΕΑΝΩ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτε σωστό είναι ούτε τίμιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αλεξοπουλος παναγιωτης αλοπροσαλος κ τρελλος ενα χρονο στη χ.α ενα χρονο εδω ενα εκει.. σκεψου ν γινει κ κανας πολεμος.. α ρε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζώο είσαι εσύ δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα γίδια Γίδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω ειμαι ζωο? για ρωτησε τον αλεξοπουλο τον ηλιθιο τον εχουν διωξει απο παντου, κλοτσιδον απο τη χ.α απο το ρηγα.. τωρα στη μνημονιακη ν.δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε αλεξοπουλε μα την Παναγία, είσαι μεγάλο σουργελο... Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έκλεισε η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ χιλιάδες άνεργοι κανείς δεν μιλάει . Τα παιδιά μας τι θα κάνουν . Ο ένας βρίζει τον άλλον . Οι λαθρομετανάστες θα τα κάψουν όλα . Η πιο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο με διεφθαρμένα κόμματα και έναν λαό που ισοπεδώνει τα πάντα δεν υπάρχει μέλλον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή