Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ! ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, Τ'ΑΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ;

"Έχουμε πόλεμο" έλεγε ο Καμμένος λίγο πριν από το δημοψήφισμα, διώχνοντας τον Δαμαβολίτη ο οποίος είχε τολμήσει να πει ότι θα ψήφιζε "Ναι"! Ο ψευτοπατριώτης Καμμένος, μετά το ΟΧΙ του λαού, έσκυψε στα τέσσερα και έφερε το πιο προδοτικό "ναι" με το 3ο μνημόνιο, ενώ οσονούπω ετοιμάζεται να φέρει και το 4ο μνημόνιο... 
Πού είσαι ρε λαμόγιο Καμμένε να δεις τι πόλεμο μας κάνουν οι λαθρομετανάστες; Όχι μόνο τη σημαία θα κατεβάσουν από τα νησιά μας, αλλά και επιθέσεις σε βάρος φιλήσυχων πολιτών θα εξαπολύσουν. Μερικοί δε εξ αυτών είναι τρομοκράτες ισλαμιστές. 
Ιδού λοιπόν τι έγινε στη Χίο, όπως διαβάζουμε από helllas-naw.com, με λαθρομετανάστη να επιχειρεί να κετεβάσει την ελληνική σημαία:
Νέα πρόκληση των ασύδοτων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, στην Χίο! Εχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του νησιού, ένα από τα «προσφυγάκια» που… αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και… ευγνωμονούν τον ελληνικό λαό, επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία. Έγινε όμως αντιληπτός από περαστικούς Έλληνες και πριν υποστεί την οργή τους, συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού.
Και προφανώς, θα αφέθη ελεύθερος αργότερα, κατόπιν «άνωθεν εντολής»…
Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου για την κατάσταση που επικράτησε στο λιμάνι του νησιού
“Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Λιμάνι της Χίου από νωρίς σήμερα, καθώς η έλλειψη πολιτικής απόφασης για το μέλλον των μεταναστών που έχουν καταλάβει το κεντρικό λιμάνι της Χίου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολιτών, κυρίως επαγγελματιών που θίγονται από την κατάσταση. Και σήμερα στο στόχαστρο βρέθηκαν άτομα των ΜΚΟ και των Πρωτοβουλιών Αλληλεγγύης, των οποίων η παρουσία και η υπόθαλψη της όλης κατάστασης ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά.
Πριν από λίγη ώρα τα αίματα άναψαν επικίνδυνα όταν ένας μετανάστης επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία, καθώς αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την οξεία αντίδραση των Ελλήνων που βρίσκονταν στο Λιμάνι, ενώ η είδηση ταξίδεψε σαν αστραπή και σε λίγη ώρα ο συγκεντρωμένος κόσμος αυξήθηκε σημαντικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση των αρχών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. Τέλος η κατάσταση από την παρουσία των μεταναστών στο Λιμάνι είναι τριτοκοσμική, με αυτοσχέδιες σκηνές, ρούχα πεταμένα και σκουπίδια να συνθέτουν το σκηνικό.”  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου