Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Ρωτήστε έναν αλληλέγγυο ή κάποιον που συμμετέχει σε ΜΚΟ υπέρ των...


μεταναστών να σας πει αν βοήθησε ποτέ κάποιον Έλληνα άστεγο και εξαθλιωμένο Έλληνα πολίτη, όλα αυτά τα 6 χρόνια των μνημονίων. Αν συνέστησαν ποτέ κάποιο αλληλέγγυο φορέα υπέρ των δεινοπαθούντων Ελλήνων! 
Όχι, δεν έκαναν ποτέ τίποτε! Είναι οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που κατήγγειλαν ως ρατσιστές τους  Χρυσαυγίτες οι οποίοι βοηθούσαν αποκλειστικά Έλληνες αναξιοπαθούντες! Σήμερα, αυτοί οι αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών δεν είναι ρατσιστές σε βάρος των Ελλήνων μια και προσφέρουν την αλληλεγγύη τους μόνον στους μετανάστες; 
--Όχι μόνο απορρίπτουν την κατηγορία αυτή, αλλά ξανα-κατηγορούν ως ρατσιστές τους Έλληνες που τολμούν να αγανακτήσουν από τα δεινά που τους επισωρεύουν οι μετανάστες! Καταγγέλλουν ως ρατσιστές τους Έλληνες που δεν θέλουν μετανάστες να έρθουν στον δήμο τους! 

Αυτοί, οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πριν από μερικά χρόνια κατήγγειλαν ως φονιάδες των λαών τους Αμερικάνους για τους βομβαρδισμούς τους στη Μέση Ανατολή (και αλλού), σήμερα παίζουν το παιχνίδι των ίδιων των Αμερικάνων και των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι φορτώνουν την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Αντί να εκτοξεύσουν τα πυρά τους σε βάρος των ΗΠΑ και των δορυφόρων της, συντάσσονται με τις ΗΠΑ και τους παγκοσμιοποιητές! 
Αυτοί είναι οι...αλληλέγγυοι των μεταναστών-λαθρομεταναστών και προσφύγων!

1 σχόλιο:

  1. Τους έχω ρωτήσει, γιατί δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο φιλανθρωπίας για τους Έλληνες...; Αρχικά σε κοιτούν σαν να αντικρίζουν εξωγήινο(!) επειδή τολμάς να ρωτήσεις τα αυτονόητα, κατόπιν "ψελλίζουν κάτι ακαταλαβίστικα Ελληνικά" σε ύφος, ``έχουν οι Έλληνες, κάνουν τους κακόμοιρους, αλλά διασκεδάζουν σε μπουζούκια΄΄ και όταν επιμένεις να σου δώσουν μία σαφή απάντηση, ή αποχωρούν με διάφορες "γκριμάτσες", ή σε χαρακτηρίζουν..."ρατσιστή" και απαξιώνουν ακόμη και το μορφωτικό επίπεδό του..."αναιδή(!)" που τολμά να αμφισβητήσει το "δικό τους θέσφατο"!!!
    Υποθέτω ό,τι και άλλοι θα έχουν βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να κάνουν τέτοιο ατόπημα, σαν και μένα..!
    Δεν είναι για λύπηση, οι περισσότεροι είναι κουμάσια ολκής, αλλά βάζουν μπροστά κάποιους αφελείς & αγαθούς, ενώ αυτοί εξυπηρετούν μία χαρά τα σχέδιά τους, που είναι σίγουρο ό,τι δεν έχουν "ταπεινά ελατήρια"!!!
    Ας τα, πληγή που έχει κακοφορμίσει!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή