Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

"ΑΛΗΤΕΙΑLEAKS"! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ!!!


Μετά την διαρροή των διαλόγων των υπαλλήλων του ΔΝΤ σχετικά με την τακτική που ακολουθούν στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, προκύπτει ένα αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα:
Το χρέος της χώρας μας ελάχιστα ενδιαφέρει τους δανειστές ως προς την...

οικονομική διάστασή του και ότι πίσω από το προσωπείο της οικονομικής διαπραγμάτευσης και των «μεταρρυθμίσεων» κρύβεται ένα βρώμικο πολιτικό παζάρι με απειλές και εκβιασμούς μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης που μεταξύ άλλων αφορούν στην γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, αλλά και στον ορυκτό πλούτο της. Απειλές και εκβιασμοί λοιπόν από το Δ.Ν.Τ. προς την Ελλάδα ότι θα την οδηγήσουν σε χρεωκοπία αν δεν συμμορφωθεί «προς τας υποδείξεις» ενώ παράλληλα κατά το γνωστό τα λέμε στην νύφη για να τα ακούει η πεθερά -η Ευρώπη δηλαδή- η οποία έχοντας ήδη πολλά και ακανθώδη προβλήματα όπως π.χ. το μεταναστευτικό, το επαπειλούμενο BREXIT, μια ενδεχόμενη χρεωκοπία της Ελλάδος θα ήταν ίσως η χαριστική βολή για την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
Όμως, οι  διάλογοι που παρουσίασε το WIKILEAKS, για εκβιασμούς και απειλές προς την χώρα μας, που ως μέθοδοι εξαναγκασμού πολιτικής υποταγής και οικονομικής αφαίμαξης δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, απλώς αυτή τη φορά «ομολογούνται» και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε και εξακολουθεί να μετέρχεται η Μαφία, η Camorra, και διάφορες άλλες εγκληματικές οργανώσεις. Έτσι, με το πρόσχημα της παροχής προστασίας ή της είσπραξης οφειλομένων χρημάτων από τοκογλυφικά δάνεια, οι μαφιόζικες εγκληματικές οργανώσεις πίεζαν, απειλούσαν και εκβίαζαν καταστηματάρχες και απλούς πολίτες με οικονομικό ή ακόμη και φυσικό αφανισμό. Όμως τους μαφιόζους δεν τους ενδιέφεραν πρωτίστως τα χρήματα, αλλά αποσκοπούσαν στην διεύρυνση του κύκλου «εργασιών» τους με τον έλεγχο όλο και περισσοτέρων περιοχών ώστε να επεκτείνουν συνεχώς τις δραστηριότητές τους. Έτσι σε μερικά χρόνια, οι καταστηματάρχες μη αντέχοντας τις αφόρητες πιέσεις και τους εκβιασμούς για τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των μαφιόζων αναγκάζονταν να παραδίδουν τις επιχειρήσεις τους στις εγκληματικές οργανώσεις έναντι πινακίου φακής, όσοι δε αντιστεκόντουσαν έπεφταν θύματα «τροχαίων ατυχημάτων» ή «αυτοκτονούσαν»…
Παραλληλίζοντας την δράση των εγκληματικών οργανώσεων και όσα προκύπτουν από τις συνομιλίες των στελεχών του ΔΝΤ, τότε είναι ηλίου φαεινότερο με ποιους έχουμε να κάνουμε και που έχουμε μπλέξει.
Εύλογα λοιπόν θα αναρωτηθεί ο καθένας : και τώρα τι κάνουμε;; Μα είναι απλό. Ότι έκαναν και άλλες χώρες που αφού ευχαρίστησαν το ΔΝΤ για την «συνεργασία», του έδειξαν την πόρτα εξόδου και μπόρεσαν σιγά-σιγά να σταθούν στα πόδια τους. Όσο για τις άλλες χώρες που «βοήθησε» το ΔΝΤ με «τεχνογνωσία» και δανεισμό και υπέκυψαν στις απειλές και τους εκβιασμούς, σήμερα φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις φτωχότερες χώρες του κόσμου.
ΥΓ. Ανέφερα την λέξη «λίστα» και όπως μάθαμε από τις ειδήσεις η κυρία Λαγκάρντ, αλλά και διάφοροι έλληνες οπαδοί της θύμωσαν επειδή κάποιοι υπέκλεψαν τις συνομιλίες των στελεχών του ΔΝΤ. Όμως θυμάμαι ότι ή κυρία Λαγκάρντ ήταν πολύ ικανοποιημένη όταν παρέδιδε την λίστα που φέρει το όνομά της στις κυβερνήσεις διαφόρων ευρωπαϊκών κρατών, μια λίστα όμως που και αυτή ήταν προϊόν υποκλοπής…
Τελικά όλα εδώ πληρώνονται….

4/4/2016 

2 σχόλια:

  1. Τι δεν καταλαβαίνουν οι Δαραβίγκες? Τα ίδια αφεντικά χρηματοδοτούν το ΔΝΤ, το ISIS, την ΕΚΤ, τις ΜΚΟ, τα ΜΜΕ. Για το κάθε μεζέ διαλέγουν κι το κατάλληλο πιρούνι. Κι όποιος δεν θέλει να γίνουν μεζές τα μέζεά του, μόνο μια λύση έχει. ΠΟΛΕΜΟΣ, όπως ΣΥΡΙΑ, όπως ΣΕΡΒΙΑ. Είστε έτοιμος κε Δαραβίγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν καταλαβαίνουν οι Δαραβίγκες? Τα ίδια αφεντικά χρηματοδοτούν το ΔΝΤ, το ISIS, την ΕΚΤ, τις ΜΚΟ, τα ΜΜΕ. Για το κάθε μεζέ διαλέγουν κι το κατάλληλο πιρούνι. Κι όποιος δεν θέλει να γίνουν μεζές τα μέζεά του, μόνο μια λύση έχει. ΠΟΛΕΜΟΣ, όπως ΣΥΡΙΑ, όπως ΣΕΡΒΙΑ. Είστε έτοιμος κε Δαραβίγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή