Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

Τις τελευταίες ημέρες όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε η ανησυχία για εξέγερση των προσφύγων έχει γίνει εντονότερη. Θέλοντας...

να μας προειδοποιήσουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθημερινά τονίζουν πως είναι αναπόφευκτο γεγονός από τη στιγμή που οι πρόσφυγες έχουν φύγει από τη χώρα τους με ένα σκοπό! Να περάσουν στις χώρες της Ευρώπης ο κόσμος να χαλάσει!


Η Ευρώπη σαφώς δεν επιθυμεί να περάσει στις χώρες της όλο αυτό το κύμα μεταναστών και προσφύγων κυρίως για τον λόγο που αποδείχθηκε εκ των υστέρων μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, πως δεν πρόκειται μόνο για τους αθώους πρόσφυγες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή αλλά και για ένα μεγάλο ποσοστό δολοφόνων τζιχαντιστών που μπορεί να τινάξει στον αέρα ακόμη και την καλύτερα φυλασσόμενη χώρα της Ευρώπης.


Εννοείται πως όποιος τολμάει να γράφει ή να μιλάει για την επικείμενη αυτή εξέγερση ή επίθεση μπορούμε να πούμε θα είναι προετοιμασμένος να δεχθεί τα πυρά όλων των υπολοίπων και να του αποδοθεί ο τίτλος του ρατσιστή και ξενοφοβικού. 

Παρόλα αυτά κανείς δεν τολμάει να απαντήσει στις μεγάλες εφημερίδες ή στον ΟΗΕ που μίλησαν τα τελευταία 24ωρα για φόβους μεγάλης εξέγερσης προσφύγων και συγκεκριμενοποίησαν πως ειδικά η Ελλάδα θα πρέπει να φροντίσει να προστατευθεί ακόμη περισσότερο από μελλοντικές καταστάσεις που σαφώς δεν θα μπορέσει να διατηρήσει κανέναν έλεγχο!

Ο ελληνικός λαός σαφώς δεν μπορεί με επικοινωνιακά τρικ να ξεγελαστεί από τη στιγμή που η δεδομένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν αφορά φιλοξενίες και δείγμα ανθρωπιάς αλλά την προστασία του ίδιου του του τόπου από εξωγενείς απειλές.


Ας απαντήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι στα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού πως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των πολιτών της χώρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου