Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ!Το αποκλειστικό ρεπορτάζ προβάλλει ο enikos.gr και το Mega! Δυο...

ηλικιωμένοι Χολαργιώτες χάνουν από τη ΔΟΥ Χολαργού την πρώτη κατοικία τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους για αυτή. Μόνο ο ΕΝΦΙΑ το 2015 έφτανε τις 30.000 ευρώ κι όλα αυτά ενώ το ετήσιο εισόδημα τους από μια σύνταξη του ΙΚΑ και ενοίκια ενός σπιτιού φτάνουν τα 20.000 ευρώ.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιος είναι ο στόχος των δανειστών και των ντόπιων προδοτών Τσίπρα-Καμμένου: να αρπάξουν μέσω του ΕΝΦΙΑ όλα τα σπίτια των Ελλήνων! 

1 σχόλιο:

  1. Μείωσαν τις αντικειμενικές αξίες οι κτηνάρες, μείωσαν και την τιμή εκκίνησης στο 1/3 της αντικειμενικής κι' έτσι θά έρθει κάποιος συγγενής του Σόιμπλε ή του κατασχόντος και θα το πάρει για καμιά δεκαριά χιλιάδες ευρώ, ενώ οι "οφειλέτες" θα χρωστάνε και μετά θάνατον. Και μετά θα ψάχει ο ευσυνείδητος κατασχών σε ποιό νεκροταφείο είναι, για να τους πάρει και τον τάφο για ώρα "ανάγκης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή