Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ! "ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩ ΜΟΥ..."!!!!!

Κραυγή αγωνίας και απελπισίας από αναγνώστη μας ο οποίος βλέποντας την ανάρτησή μας για την αποψινή παρουσία μας στο κεντρικό δελτίο του AΡΤ,  μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα. Προσέξτε τι πόνο και απελπισία βγάζει ένας άνθρωπος θεοσεβούμενος, που δηλώνει από τη φύση του αισιόδοξος! Φτάνει μέχρι του σημείου να λέει ότι δεν τη θέλει τέτοια ζωή! Την καταθλιπτική ζωή που του δημιουργούν οι Τσίπρας-Καμμένος:

"Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη και που τα λέτε και εσείς και ο Μυλωνάκης τι γίνεται;;;;;
Οι Έλληνες κάθε μέρα αποβλακώνονται όλο και περισσότερο. Όταν αυτό...

το έκτρωμα, η κυβέρνηση επιτρέπει να δέρνει η Αστυνομία τους Χιώτες και να τις τρώει από τους λαθρομετανάστες, τι να πω; Είμαι απογοητευμένος. Ο ανιψιός μου, Φυσικός ερευνητής σε ερευνητικό κέντρο εδώ...... του κόψανε 1000 ευρώ από τον μισθό του! Εκτός πολλών άλλων που υπέφερε, πριν μια εβδομάδα άφησε πίσω τα 4 παιδιά του και ξενιτεύτηκε γιατί δεν άντεχε άλλο. Έδωσε εξετάσεις παγκόσμιες και διορίστηκε chairman-καθηγητής σε μεγάλο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Όταν ο πατέρας του τον ρώτησε, με άριστα το 10 πώς βαθμολογεί την κατάστασή του στην Κύπρο, ξέρετε τι του απάντησε; Με άριστα το δέκα, βαθμολογώ 20!!!
Από εκεί και πέρα, εγώ έχω πάθει κατάθλιψη, ο γιος μου κουτσοδουλεύει, ήταν οπερατέρ 6 χρόνια στην ΕΡΤ, είναι 37 ετών, ανασφάλιστος το παιδί 7 χρόνια και ειλικρινά δεν την θέλω τη ζωή μου. Ό,τι και να λέει ο Μυλωνάκης, η κατάσταση δεν αλλάζει! Αφού ακόμα και εγώ ο δυναμικός και αισιόδοξος βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, σκεφθείτε πώς αισθάνονται και οι υπόλοιποι -ηλίθιοι ΤΕΛΙΚΑ- Έλληνες.
Καλή σας ημέρα. Να είστε καλά. Ο Θεός μαζί σας"!


2 σχόλια:

  1. Όντως η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.
    Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτή η χώρα; Τι μέλλον μπορεί να έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ σ' αυτή τη χώρα;
    Θα ξυπνήσουμε άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτο δίκιο έχει ο άνθρωπος, αλλά έχετε κάνει ένα λάθος στο σημείο που λέτε ότι είναι "Θεοσεβούμενος", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λοιδορώ εσάς ή τον άνθρωπο που δεν μπορώ να ξέρω τι πιστεύει. Απλά δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι θεοσεβούμενος, αλλά προς διευκρίνιση και γνώση, ο άνθρωπος που πιστεύει πραγματικά και ελπίζει στον Θεό, ποτέ δεν απελπίζεται και δεν φτάνει να λέει δεν την θέλω την ζωή μου όποιες δυσκολίες και προβλήματα σοβαρά τον έχουν βρει. Αυτά δεν είναι λόγια, αλλά ας ψάξουμε γύρω μας να δούμε ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα υγείας κ.λ.π. οι οποίοι πιστεύουν πραγματικά στον Θεό και θα δείτε πως τα αντιμετωπίζουν όλα. Και αναφερόμενος πρώτα προς τον κύριον και ύστερα σε όλους μας, ας στραφούμε λίγο προς τον Θεό και ας αποκτήσουμε σιγά σιγά πίστη και υπομονή και ο Θεός σύμφωνα με τους προφήτες και τους γέροντες που ποτέ δεν διαψεύθηκαν, θα ενεργήσει την ώρα που γνωρίζει εκείνος και όπως πρέπει και θα ελευθερωθούμε από αυτή την λαίλαπα που μας ταλανίζει τόσο καιρό. Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή