Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Ζούμε στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία; Εδώ όπου η διαφωνία ήταν η πεμπτουσία της Δημοκρατίας; Ή ζούμε σε καθεστώς που προσωμοιάζει με του Ερντογάν όπου η διαφορετική άποψη ποινικοποιείται, θεωρείται ρατσισμός ή προσπάθεια υποκίνησης σε τρομοκρατία και όποιος τολμά να την εκφέρει μπαγλαρώνεται στο πι και φί; 
Ε λοιπόν, αυτή είναι η... Δημοκρατία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Δεν ορωδούν προ ουδενός. Ούτε μπροστά σε ιερείς και δη Μητροπολίτες! 
Ετσι έγινε με τον Μητροπολίτη Χίου ο οποίος μηνύθηκε επειδή είχε...

το...θράσος να αποκαλέσει "λαθρομετανάστες" τους παρανόμως εισβάλλοντες στα νησιά μας (Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς, Μαροκινούς κ.α.). Όλοι αυτοί που μπαίνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας βάσει σχεδίου, όλοι αυτοί που χρησιμοποιούνται από τον Ερντογάν ως απειλή για να στείλει ακόμη περισσότερους, δεν πρέπει να ονομάζονται "λαθρομετανάστες" γιατί τότε σε καθίζουν στο σκαμνί και σε στέλνουν φυλακή!!!
Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ από το pronews.gr και φρίξτε:
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου κατατέθηκε από τον γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστή Παπαϊωάννου στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου!
Αφορμή για αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη στάθηκαν δημοσιεύματα που έφεραν τον Μητροπολίτη να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του.
Ο Μητροπολίτης Χίου κατηγορείται αυτή τη στιγμή βάσει ενός δημοσιεύματος για υποκίνηση μίσους αν και κύκλοι της Μητρόπολης απαντούν «ουδέποτε ζητήθηκε διευκρίνιση από τον ίδιο έστω και με ένα τηλεφώνημα».
«Ποινικοποιούν την αντίθετη άποψη και στέλνουν στη Δικαιοσύνη όσους δεν συμφωνούν με την κυβέρνηση για το προσφυγικό ζήτημα» κάνουν λόγο κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Οι ίδιοι κύκλοι μιλούν για υπερβολική ευαισθησία που «κρύβει άλλες προθέσεις» κατά ενός ιεράρχη, όταν κυβερνητικά στελέχη την ίδια ώρα δείχνουν εύνοια απέναντι σε υπόδικους και καταδικασθέντες για τρομοκρατικές κι άλλες αξιόποινες ενέργειες.
Σε συνδυασμό με την ανοχή που υπήρξε σε επιθέσεις κατά εκκλησιών, η παραπομπή του Μητροπολίτη Χίου στη Δικαιοσύνη θεωρείται ότι προσβάλλει πλέον με τρόπο οργανωμένο το θρησκευτικό συναίσθημα και δημιουργεί κλίμα αντικληρικαλισμού
Από την άλλη, ο ίδιος ο Μητροπολίτης περιορίστηκε στο να αποστείλλει γραπτή του ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Ἐξ ἀ­φορ­μῆς δη­μο­σι­εύ­μα­τος το­πι­κῆς Ἐ­φη­με­ρί­δος, τό ὁ­ποῖ­ο μέ φέρ­νει νά εἶ­πα «ὅ­τι δέν ὑ­πάρ­χουν πρό­σφυ­γες, ἀλ­λά εἶ­ναι ὅ­λοι λα­θρο­με­τα­νά­στες», θά ἤ­θε­λα, γιά νά ἀ­πο­φευ­χθεῖ κά­θε πα­ρε­ξή­γη­ση, νά ἐ­νη­με­ρώ­σω γιά τήν ἀ­κρί­βεια τῆς ἀ­να­φο­ρᾶς μου: Ἐ­τό­νι­σα ὅ­τι γιά μᾶς οἱ ἄν­θρω­ποι αὐ­τοί εἶ­ναι εἰ­κό­νες τοῦ Θε­οῦ, τούς ὁ­ποί­ους συμ­πο­νοῦ­με καί συμ­πα­ρι­στά­με­θα. Στή συ­νέ­χεια ἔ­κα­να μιά φι­λο­λο­γι­κή ἑρ­μη­νεί­α τῆς λέ­ξε­ως «λα­θρο­με­τα­νά­στης», τήν ὁ­ποί­α δέν πρέ­πει νά ἐ­νο­χο­ποι­οῦ­με, καί ἀ­νέ­φε­ρα καί τό πε­ρι­ε­χό­με­νο τῆς λέ­ξε­ως «πρό­σφυ­γας» κα­τά τό δι­ε­θνές δί­και­ο.      
Γιά τη θέ­ση μου ἀ­πέ­ναν­τι στό φαι­νό­με­νο αὐ­τό πα­ρα­πέμ­πω
          
α) Σέ ὅ­σα ἀ­νέ­φε­ρα στόν κ. Πρω­θυ­πουρ­γό κα­τά τήν συ­νάν­τη­σή μας στό Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου τόν Νο­έμ­βριο τοῦ 2015, γιά τά ὁ­ποῖ­α ἔ­δει­ξε τήν ἱ­κα­νο­ποί­η­σή του.
          
β) Στό δη­μο­σί­ευ­μα politischios.gr τῆς 27.10.2015 «Ἀ­νοί­γουν τά κε­λιά τῶν ἐκ­κλη­σί­ων γιά τούς πρό­σφυ­γες».
          
γ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς imchiou.gr «Δι­α­κο­νί­α τῆς Ἱ­ε­ρᾶς Μη­τρο­πό­λε­ως Χί­ου, Ψα­ρῶν καί Οἰ­νουσ­σῶν γιά τούς πρό­σφυ­γες» (Δε­κέμ­βριος 2015) καί
          
δ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς era-aegean.gr  «συμ­πα­ρά­στα­ση στό Γ. Κου­τσο­δόν­τη ἀ­πό τό Μη­τρο­πο­λί­τη Χί­ου» (8.6.2016).
          
Ἡ με­λέ­τη αὐ­τῶν θά δεί­ξει τήν τῶν πραγ­μά­των ἀ­λή­θεια».
Προχτές μόλις ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος είχε δηλώσει:
 
«Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» ήταν ένα από τα ξεσπάσματα οργής και αγανάκτησης του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί. Καλούσε μάλιστα και τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους.
 
Από την Καλαμωτή όπου καταφέρθηκε ενάντια στον υπουργό Παιδείας για την ενδεχόμενη κατάργηση της προσευχής μέχρι τον Άγιο Αιμιλιανό, ο κ. Μάρκος ξεσπάθωσε εναντίον όλων: του συμφώνου συμβίωσης, των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων… «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες» είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό γάμο λέγοντας για τους δημάρχους, «Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

10 σχόλια:

  1. Είναι ανθέλληνες, από αυτούς όλα να τα περιμένουμε, ντιντίδες λεσβίες ανώμαλοι παιδεραστές, συνωμοτούν χρόνια εις βάρος μας, εμάς των φυσιολογικών, θα μας "νουθετούν" οι αφύσικοι και απροσάρμοστοι λελέδες!
    Αϊ σιχτίρ ρε απατεώνες, βάλτε κραγιόν και γόβες στιλέτο και άντε να γαμ...!!! Αυτό είναι που σας αρέσει, κάντε το και μετά πάτε να αυτοκτονήσετε, γιατί είστε απόβλητοι, ότι και να κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που γράφεις για το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι σημαντικό . Γράψε περισσότερα στοιχεία και ενημέρωσε τον κόσμο . Σε αυτή την ψευτοκυβέρνηση είναι όλοι τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήτες καθάρματα συριζαίοι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ σας .

      Διαγραφή
  4. Ειναι απλο,
    στο εξης θα μιλαμε ''γι τους παρανομους εισβολεις που η κυβερνηση δεν θελει να ονομαζονται λαθρομεταναστες..."

    Παντως εγω συμφωνω με οσα ειπε ο μητροπολιτης Χιου και αφορουν στους παρανομους εισβολεις που η κυβερνηση δεν θελει να ονομαζονται λαθρομεταναστες !!!

    Συγχαρητηρια στον μητροπολιτη Χιου !
    Λιγοι ρασοφοροι εχουν το θαρρος να λενε τα πραγματα με το ονομα τους. Μπραβο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ?????
    ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά και την τρόϊκα...θεσμούς την βάφτισαν, αυτό όμως δεν εμπόδισε το 3ο & 4ο μνημόνιο να το υπογράψουν, ούτε τους είδα να έχουν ενδοιασμούς για τους "κόφτες". Αληταράδες που κάποτε πρέπει να λογοδοτήσουν και αν κριθούν ένοχοι(αυτό είναι σίγουρο,όσο και ο θάνατος) να κρεμαστούν με σχοινί και...σαπούνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοιους αληταράδες και ανθέλληνες δεν έχει ξαναβγάλει η Ελλάδα . Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την Ελλάδα ισλαμοφασιστικό χαλιφάτο όπου η τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων θα είναι ένα καθημερινό εφιαλτικό φαινόμενο . Αυτοί δεν πιστεύουν σε τίποτε μόνο στο χρήμα πιστεύουν . Η ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΕΊΑ της ξενόφερτης Γ............ και ΠΟΥΣΤΟ αριστεράς Θα φτιάξει το μεγαλύτερο τζαμί μετά την Μέκα κάτω από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ . Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και να τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματική συμμορία δολοφόνων και καθαρμάτων και θα ματώσει αυτή την χώρα θα την στείλει στην κόλαση . Το μέλλον όλων μας είναι εφιαλτικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aνικανα βλαμμενα στο μυαλο και αχορταγα απο χρημα
    παριστανουν τους παντοδυναμους, τους ισχυρους...

    Εχει ο καιρος γυρισματα... αληταραδες!

    Ναι! τοτε θα πανηγυριζω εγω με ολους τους αλλους Ελληνες,
    οταν θα βλεπω τον τρομο στα ματια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή