Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η BILD!

Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο η κυβέρνηση Τσίπρα. Υπέγραψε την παράδοση της δημόσιας περιουσίας και τώρα καταρτίζεται ο κατάλογος...

με την προς πώληση δημόσια περιουσία! Αυτός ο τύπος που λέγεται..."αριστερός πρωθυπουργός", αφού τα βγάλει όλα στο σφυρί, μετά θα αφήσει την Επιτροπή για τον Έλεγχο του χρέους να μας πει αν ήταν παράνομο ή όχι! 
Όπως αναφέρει το newpost.gr  η γερμανική εφημερίδα Bild, δημοσιεύει την πλήρη λίστα των σημείων της Ελλάδας που διατίθενται προςξεπούλημα, τονίζοντας ότι το νέο τρίτο πακέτο βοήθειας προς την χώρα, έχει κάνει όλους τους μηχανισμούς να ενεργοποιηθούν, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, πολλά χρήματα.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να... ξεπουλήσει ό,τι μπορεί μέχρι να εξασφαλίσει 50 δισ. ευρώ. 
Τι βρίσκεται όμως στη λίστα προς πώληση; 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ελληνικό δημόσιο πουλά μαρίνες στην Επίδαυρο ή στην Ύδρα, παραλίες, για παράδειγμα η Ερμιόνη, εργοστάσια στον Πειραιά, αλλά και 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ άλλων της Ρόδου, της Κέρκυρας και της Κω (με αναμενόμενα έσοδα 1,3 δισ. ευρώ). 
Στο σφυρί για την εξασφάλιση χρημάτων βγαίνουν επίσης δύο κυβερνητικά Airbus, ιαματικές πηγές στην Στερεά Ελλάδα, στάδια που χτίστηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπως π.χ του Γαλατσίου, ξενοδοχεία στα νησιά, κυρίως στην Ρόδο
Την ίδια στιγμή, προς πώληση διατίθεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμα και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Πειραιά, ενώ την λίστα συμπληρώνουν κάποια από τα 6000 μικράνησάκια στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με την Bild να αναφέρει την περίπτωση του Αγίου Θωμά, που πουλήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έναντι 15 εκατ. ευρω. 
Ωστόσο, το άρθρο επισημαίνει ότι ακόμα και μετά την πώληση κάποιων από αυτά τα σημεία,δεν θα κατορθώσει η Ελλάδα να συγκεντρώσει τα χρήματα που θέλει.

6 σχόλια:

  1. NAI ........ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΚΥΡ' ΑΡΓΥΡΩ.

    ......!!

    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που προκήρυξε εκλογές δεν πρόκανε τον έφαγαν λάχανο. Τον αντικατέστησαν οι δημοκρατικοί από το 1974 έως την σήμερον (ο ένας χειρότερος από τον άλλον) και κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα δημοκρατικά στην χρεοκοπία. Και αυτός πήγε φυλακή. Επομένως δεν χρειάζεται να πάει και άλλος φυλακή για δήθεν κατάλυση του συντάγματος. Άσε καλύτερα το καταλύουν δημοκρατικά και νόμιμα αυτοί εδώ. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να είχαμε έναν Παπαδόπουλο σήμερα και αν θέλουν οι ψευτοδημοκράτες , η αλητοκρατία της κλεπτοκρατίας , ας κάνουν μια σύγκριση της εποχής εκείνης με την σημερινή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ εποχή . Ας μας πουν την εποχή εκείνη εάν υπήρχε ανεργεία , εγκληματικότητα , φτώχεια και αν ο κόσμος έψαχνε στα σκουπίδια για αποφάγια ........... Πόσο ήταν το χρέος της Ελλάδας και πόσο είναι σήμερα ....... Εκείνη την ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ υπήρχαν χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όπως η ΙΖΟΛΑ , η ΠΙΤΣΟΣ , η ΝΙΣΑΝ , η ΧΡΩΠΗ , η ΝΑΥΠΙΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με 180.000 χιλιάδες εργαζομένους . η ΝΑΥΤΙΛΙΑ με περισσότερους από 300.000 εργαζομένους [καράβια ,ναυπηγεία και ναυτιλιακά γραφεία] . οι ΑΘΑΝΑΤΕΣ μηχανές ΜΑΛΚΟΤΣΙ στον Πειραιά , η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΑΤΚΗ και χιλιάδες άλλες . Την εποχή εκείνη ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχαμε και 5.000 προδότες κομμουνιστές οι οποίοι με την βοήθεια των αμερικανοσιωνιστών έκαναν το βρομο Πολυτεχνείο και ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Λαική Δημοκρατία της Αλβανίας . Δυστυχώς σήμερα αυτή η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ Πολυτεχνείου και της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΊΑΣ με καταθέσεις κλεμένων εκατ. ΕΥΡΩ σε ξένες τράπεζες από τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ . Την εοοχή Παπαδόπουλου η ΔΡΑΧΜΗ ήταν το πιο σκληρό νόμισμα στον κόσμο . Ένα Δολάριο 30 ΔΡΑΧΜΕΣ . Η χώρα επί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ δεν χρώσταγε ούτε ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . Αυτή ήταν η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . Σήμερα οι Δημοκράτες ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ , ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ . ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ , ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ . ΤΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τον 3:07 - Συγχαρητήρια. Όλα αυτά πού αναφέρατε είναι η "πικρή" αλήθεια για ορισμένους. Είχαμε μιά Ελλάδα καμάρι τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Το ναυτικό μας στην πρώτη θέση, η Ολυμπιακή επίσης, οι εξαγωγές μας στο φούλ, οι επιχειρήσεις μας επίσης. Μηδέν το εξωτερικό χρέος.
      Μοίρασε η "επάρατος" σπίτια, χάρισε χρέη από 100.000 και κάτω, μεγάλη αξία είχε τότε η δραχμή. Παρέλαβε το δολάριο 36,50 και το παρέδωσε 36,50 , και την χρυσή λίρα επίσης στην ίδια της την τιμή.
      Τι άλλο να πούμε ότι έβαλε φως και νερό σε όλα τα χωριά και υποχρεωτικά όλοι τουαλέτες; Που τα βρήκε τότε ο "εθνάρχης" και έβαλε την Ελλάδα σμέσως στην ΕΟΚ, έπρεπε να είχε αντίκρυσμα. Και το είχε, διότι το βρήκε. Το είχε αφήσει η "7χρονη διχταχτορία".
      Γιατί δεν έβγαλαν τον περιβόητο φάκελλο της Κύπρου για να δούμε ποιοί ευθύνονται. Πάντως το σλόγκαν της εποχής εκείνης έλεγε "ο τούρκος μέσα αρκεί να πέσει η χούντα". Το πολυτεχνείο ποιοί το δημιούργησαν, αυτοί πού μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια. Να που μας κατάντησαν αυτοί οι προοδευτικοί της προόδου (συμπεριλαμβάνω όλους από το 1974 και εντεύθεν).
      Και αφού ήλθαν αυτά τα τρωκτικά, τα βρήκαν όλα γεμάτα τα ταμεία και μπήκαν μέσα και τα έκαναν Ναααά... σαν τις ακρίδες (υπήρξαν και κάτι πράσινες και όλων των αποχρώσεων). Εδώ ταιριάζει αυτό του Παγκάλου: Μαζί τα φάγανε. Τους θεσμούς τους διέλυσαν, την ορθοδοξία, παιδεία, και γενικώς δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Η Ελλάς δυστυχώς είναι στον πάτο και το καράβι δεν μπορεί να πάει ούτε και στα βράχια. Δεν ημπορεί να σώσει ουδείς την χώραν μας διότι παρήκμασε και μολύνθηκε πάρα πολύ.
      Ηγέτες σαν τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ βγαίνουν κάθε 100 χρόνια.
      Όλοι αυτοί που πόνεσαν και έσωσαν την Ελλάδα πήγαν φυλακή. Κολοκοτρώνης, κ.α. αγωνιστές.
      Απλώς με την βοήθεια του Θεού θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, και όσοι αντέξουμε θα ζήσουμε. Φως στο τούνελ δεν φαίνεται.
      Δυστυχώς.

      Διαγραφή
  4. Έναε ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ καθάρματα πολιτκοί να σας εκτελέσει για να ξεβρωμίσει και να σωθεί η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μάθει η νέα γενισ την αλήιεια και ποιός ήταν ο Παπαδόπουλος . Την εποχή εκείνη τα χωριά ήταν γεμάτα κόσμο . Υπήρχε πλούσια Εθνική Παραγωγή . Δεν υπήρχε χωριό που να μην είχε χιλιάδες γιδοπρόβατα και τερσστιες αγροτικές καλλιέργιες . Υπήρχε εργοστάσιο ζάχαρης . σιτοβολόνες και η ΜΟΜΑ έκανε χιλιάδες έργα σε σύντομο χρόνο χωρίς νταβατζήδες . Νοσταλγώ και εγώ τσ όμορφα χρόνισ της Δικτατορίαε που όλοι ζούσαμε καλσ χωρίς τους κλέφτες πολιτικούς . ΧΡΙΣΤΙΝΑ ( με τρία άνεργα παιδιά) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή